Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

BAYERN jesenski prvak!

Bayern Munchen je ipak jesenski prvak. Danas su u derbiju odigrali 2:2 protiv Stuttgarta na Olimpijskom stadionu, ali i to im je bilo dovoljno jer Schalke u svojoj Areni nije uspio dobiti više nego slabi Freiburg. Stuttgart je imao sve u svojim rukama-imali 2:0 pogocima Meissnera i Kuranyia 25. minuta prije kraja. Pizarro je praktički odmah poslije gola Stuttgartova reprezetativca smanjio vodstvo, a junak je Guerrero. Mladi Peruanac ušao je u drugom poluvremenu i 2 minute prije kraja donio jesenski naslov Bavarcima. Riječ je o rasnom golgeteru koji će napravit velike stvari. Od naših nitko nije sudjelovao-Soldo je ozlijeđen, a Živković, Vranješ i Kovač su utakmicu pratili s klupe za pričuve.
Schalke je napravio veliki kiks doma, Freiburg kojeg je na njegovom terenu Werder isprašio s 6:0 uspio im je odnijeti bod. Poveli su golom SiCG stopera Mladena Krstajića, ali im je Roda Antar 5 minuta prije kraja uskratio feštu.

Da spomenem još 2 susreta. Hertha je u dobroj formi, danas su slavili u Hannoveru zahvaljujući pogotku Rafaela. Tom pobjedom trenutno drže 5. mjesto. Niko Kovač je odradio cjelu utakmicu i zaradio žuti karton, dok je Joe Šimunić prisilno pauzirao zbog 5. žutih. Werder se je ispuhao nakon velike utakmice u Valenciji tako da danas nisu uspjeli dobiti slabi Kaiserslautern. Odigrali su tek 1:1-poveli su gosti golom veterana Carstena Janckera, a izjednačio je Tim Borowski pola sata prije kraja. Schaaf je uveo sva četiri napadača, ali niti to mu nije pomoglo. Povratnik nakon ozlijede-Klasnić ušao je u 60.min.


Post je objavljen 11.12.2004. u 18:03 sati.