Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 26.

Stiže i zanimacija, ali prije svega obavijest-dvije.

Sutra u subotu 11. 12. 2004. je u Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Velika Gorica u Zagrebačkoj 90 u Velikoj Gorici otvoreni go-turnir pod nazivom 'Jesen 2004'. Pristup slobodan. Rezultati se boduju za rating-listu Europske Go Federacije. Početak natjecanja je u 09:00 sati. Sve partije su ravnopravne, a igra se po McMahon sustavu za slučaj većeg broja natjecatelja. Vrijeme za razmišljanje je 60 minuta po igraču i byoyomi 20sek/potez.

U nedjelju 12. 12. 2004. je 3. Prvenstvo Hrvatske u parskom gou. Sudjelovati mogu svi parovi, pa i oni koji nisu prijavljeni, tj. prijava je na mjestu igranja. Za one koji dolaze prvi puta, a žele sudjelovati, biti će kratke upute prije početka igranja, a početak je oko 10:00 sati. Igra se u Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Velika Gorica u Zagrebačkoj 90. Obavezni su mješoviti parovi tj. žensko-muški. Pristup je slobodan.

A sada par riječi o problemu. I ovaj je iz jedne velike zbirke problema. Crni igra prvi i ruši bijeloga. Već ste naučili nekoliko štosova za probleme, ali da Vas to ne zavara, jer nije to baš samo tak. Dakle, dobru zabavu uz problem, a možda se i vidimo na turnirima koje spomenuh. Možda se tamo i upoznamo.
bl. Muradenu


Post je objavljen 10.12.2004. u 14:37 sati.