Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

Pionir: Partizan vs. Cibona(20.40 NOVA TV)

Da ponovim par rečenica koje sam napisao prije one utakmice u Goodyear ligi, većina tih konstatacija stoji i danas:

.Pitanje je ima li Cibona uopće igrača koji bi mogao držati Dejana Milojevića, nekako mi se čini da bi u tom segmentu mogao najviše dati Marton Bader koji je dosta pokretan i viši od Milojevića pa pretpostavljam da bi ga mogao usporiti. Najveća snaga Paritzana izvana je dvojac Avdalović -Tripković. Prvi je dosta rutiniran igrač koji ove sezone briljira, a drugi je eksplozivni mladi shooter koji vas može pokopati, ali koji može shootirati i 1-10. Ovako na papiru mi izgleda da gosti imaju bolju momčad, ali dosad se to nije pokazalo u praksi i osim utakmice s Zvezdom Partizan zapravo nije pokazao puno dobroga ove sezone. Kad se zna da će atmosfera u dvorani biti paklena onda je jasno da kao i u dosadašnjim utakmicama domaćin ima osjetnu prednost. Cibona mora forsirati brzu igru, zapravo run&gun jer se u takvoj igri Partizan lošije snalazi. U pozicijon varijatni u iznimno neugodni jer Milojevića jednostavno morate duplirati, a ima odličan povratni pas tako da otvori iznimno mnogo otvorenih šuteva koje Tripković, Avdalović i ostali dosta dobro koriste.

kompletni preview možete pročitati OVDJE

Partizan ima veliki pritisak uoči ove utakmice, porazom su oni praktički ispali iz svih kombinacija za drugi krug, dok si Cibona može priuštiti tako nešto jer imaju 2:3 score s tim da im je ovo već 4. utakmica u gostima, dok je Partizanu 4. kod kuće. Mnogo toga će zavisiti od toga hoće li Marko Popović biti spreman za igru, u zadnje vrijeme forma Žižića je u padu tako da Marko praktički sam nosi Cibosi. S druge strane po statisitici uvjerljivo najjači igrač Eurolige je Dejan Milojević koji će i danas biti pod paskom Damira Omerhodžića koji ga je prilično fino zaustavio u Tornju. Naravno da priželjukujem pobjedu Cibone, ali realnost je da pred rasprodanim Pionirom dožive isto što i u zadnja dva nastupa=poraz.

PLIVANJE:Počinje Europsko prvenstvo u kratkim bazenima
-najkraće moguće:riječ je o najmanje važnom velikom natjecanju, mnogo poznati i priznati plivaći neće nastupiti u Beču tako da bi i mi mogli osvojiti nekoliko medalja premda neće biti Duje Draganja. Nakon neopravadane susprenzije u bazene se vraća odlični leđaš Marko Strahija.

RUKOMET: Europsko prvenstvno za kokoši.
-naše su zadnji put na EP nastupile prije 8 godina, danas će igrati protiv SiCG. Po kladionicama s Srbogorke velike favoritkinje, ali im nije doputovalo mnogo igračica zbog svađe s savezom koji nije htio postaviti Anju Andersen za trenericu. Tako da bi naša pomlađena vrsta mogla iznenaditi. Slovenija također igra u ovoj skupini ili da bolje kažem United nations of Slovenija.



Post je objavljen 09.12.2004. u 16:06 sati.