Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vishticafipa

Marketing

ma daj, nemoj me zezati...

moram vam ja štrebat tako da ovih dana ja moždem neću dolazit na blog. khm... što da kažem. onaj bracek se totalka poamerikanizirao. eno ga na floridi, dere se da mi je kupio empetricu ( a možda sam to već spominjala ) i da kaj još hoću da mi donese. moram sastaviti popis. kaže da ga cure love hahaha i da nemre živjet. nasrtljive americe i ostali komadi iz cijelog svjeta kaj su kod bolijerija hehehe! mislim, nije mi rekao ništ konkretno, u mailovima sustavno izbjegava tu temu jerbo ne želi pričati o tome. još. javit će se kad bude htio hehehehe.
a fakat mi nedostaje, meni je fakat dosadno brez njega. nas dvoje kad izađemu u grad ja cvatem, kužiš svaka cura me gleda ko da sam joj oči iskopala hehehe.. budem stavila njegovu sliku kad mi netko objasni kak stavit ove ne formatirane, onda mi bute vjerovali.
to je moj bracek i znaaam da je ovdje da bi mi u mnogim stvarima pomogao, bar savjetima. oko assholea. ahhh... miss u bro! :)))
pozz

p.s. gimnazija je noooćna mora!!

braco mi je otišao u ameriku na tri mjeseca trenirati u bollettieriev camp. trenira tenis, i vrlo, vrlo je uspješan u tome (jel dovoljno da kažem da je prvak hrvatske???) i pozvali su ga i već mi nedostaje, ali se svaki dan čujemo mailom. kaže da mu je tamo super. blago mu se, ja ga obožavam. ima plave oči visok je crn zogadn taman i cure ga ma samo tak obožavaju. zovu ga <<>> hehehe. kaj ću moram ga hvaliti, mog robija. :D


Post je objavljen 07.12.2004. u 20:11 sati.