Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

CHAMPIONS LEAGUE 6.kolo

Zadnje kolo faze po grupama, kratka najava kroz savjete za klađenje.

GRUPA E

ARSENAL vs. ROSENBORG 5:1(Reyes, Henry, Fabregas, Pires, Van Persie;Hoftun)
-Arsenal je u prvenstvu konačno nekoga dobio, a ovo bi trebao biti još jedan trijumf Wengerove momčadi. Za prolaz dalje im treba pobjeda, dok je Rosenborg izgubio sve šanse i za 3. mjesto koje vodi u Kup Uefe. Veliki zicer, ali mala kvota-oko 1.15, tako da nisam to stavio na listić. Na kraju glatka pobjeda Gunnersa i prolaz u drugi krug.

PANATHINAIKOS vs PSV 4:1(Papadopoulos, Munch 2, Sanmartean;Beasley)
-i tu je sve jasno kao dan, PSV je sigurno dalje, dok PAO mora pobijediti i čekati na kiks Arsenala. Kvota je 1.65. Očekivan rezultat, ipak PAO će put Kupa Uefe. Galinović i Marić su igrali od početka i zaradili žute kartone, Silvia je u 85. minuti zamjenio Dumitru Mitu.

GRUPA F

CELTIC vs. MILAN 0:0
-Milan je garant dalje i nastupit će s rezervnom postavom. Motiv domaćih je ostanak u Europi, da to osiguraju im treba pobjeda. Kvota je 2.20. Celtic je bio dominantnija momčad protiv Milana koji je ipak koristio Kaku i Shevchenka iako u smanjenoj minutaži posebno ovog prvog.

SAHKTAR vs. BARCELONA 2:0(Aghahowa 2)
-ista situacija je i ovdje, s tim da Ukrajinci imaju bod manje pa moraju čekati na eventualni kiks Škota. Čisto sumnjam da će Ronaldinho, Deco i ostali pojaviti na zaleđenom travnjaku u Donjecku, Barca nema dugu klupu pa to još poveća šanse domačina. Kvota 2.40. Barca je nastupila bez Deca, Ronaldinha i Eto`a. Srna je igrao vrlo dobro do 83. minute kad ga je zamjenio Lalatović. Ukrajinci su prezimili u Europi, na proljeće ih čeka Kup Uefa.

GRUPA G

INTER vs. ANDERLECHT 3:0(Cruz, Martins 2)
-Inter je sigurno u drugoj fazi, a Anderlecht još nije osvojio niti boda. Za Adriana je sigurno da neće igrati, vjerojatno će ovu utakmicu preskočiti još neki tako da bi gosti mogli izvući bod. Bolje da preskočite ovu utakmice, ako već morate onda stavite X(3.20). S rezervnom postavom Inter je bez problema dobio Belgijce koji su jedina momčad koja je završila natjecanje bez ijednog boda.

VALENCIA vs. WERDER 0:2(Valdez 2)
-jedina tekma u kojoj se izravno odlučuje o prolazu dalje. Situacija je sljedeća, Werder ima 3 boda više, bolju gol razliku i dobio je prvi susret 2:1. Znači da Valencia mora pobijediti 1:0 ili s 2 razlike ako žele dalje. Obje momčadi su u usponu zadnje vrijeme, ja preporučam običnih X2(1.90) ili još bolje X2 na handicap (0:1). Valencia je cjelu utakmicu bila bolja, ali nije imala sreće-pogotovo kod onog fenomenalnog voleja Di Vaia koji je odsjeo na gredi. Mladi Paragvajac je prvo poentirao iz kontre, a drugi je gol dao iz 11m koje je sam izborio nakon što ga je divljački polomio Angulo. Šišmiši nisu znali primiti poraz i ponašali su se ko prave seljačine u završnici utakmice. Klasnić je igrao zadnjih 5 minuta.

GRUPA H

PORTO vs. CHELSEA 2:1(Diego, McCarthy;Duff)
-Chelsea ima 25 podjednako kvalitetnih igrača tako da je svejedno koga Mourinho pošalje na teren. Usto će se morati boriti i za drugi Abramovičev klub-CSKA. Porto igra slabo ove sezone, čak nisu vodeći ni u Portugalskoj ligi. Kvota je dobra 2.95. Benny McCarthy je veliki junak Porta ove većeri, domači su preokrenuli vodstvo Chelsea njegovim golom 5 minuta prije kraja i tako ipak ostali u borbi za obranu titule.

PSG vs. CSKA 1:3(Pancrate;Šemak 3)
-PSG ima 5 bodova kao i Porto, a CSKA 1 manje. Iako igraju slabo u Francuskoj ligi mislim da će dobit ovu utakmicu. CSKA je u dramatičnoj završnici prije 3-4 tjedna izgubio Rusko prvenstvno, od tada nisu odigrali niti jednu utakmicu tako a ne mogu biti u nekakvoj formi. Kvota je 1.75. Rusi su dugo bili u poziciji da idu dalje, ali ih je McCarthiyev pogodak pokopao. Ovaj poraz je vjerojatno definitivni zbogom Vahidu Halilhodžiću s PSG-ove klupe.


Sjebao mi Celtic ticket, pogodio sam PAO, Shakhtar i Werder.




Post je objavljen 07.12.2004. u 23:27 sati.