Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Odoh majko u poduzetnike !!!

A u jebem ti utorak. Dan kada imam fucks od 3 popodne do 7, no dobro, barem je navečer Naša Mala Klinika, pa se to naravno gleda. Ali nekako baš ne volim taj dan. Ne znam zašto, valjda zato što sam hirovit. Uh, no bolje da prestanem sa čaščenjem, ne smijem da se ja i ja počnemo vrijeđati, moglo bitu krvi da bude...A što bilo ovih dan i pol? Da vam budem iskren - totalno ništa, i to ono veliko Ništa, a velikim N...Bio jučer malo na faksu, malo igrao stolni tenis, navečer malo ajsikjuao s Tamarom i tako. I naravno pripremio svoje prvo izdanje za još neimenovanu moju diskografsku kuću, za koju već imamo potpisano nekoliko izvođača, vokalno instrumentalnih ansambala i drvosjeća ( ne pitajte šta će nam oni ili će vas pojesti mrak ). Tako da cover prvog cda koji je već naručen u platinastom broju primjeraka ( platinastim kistom sam napisao broj 2 ) možete pogledati upravo ovdje. Samo da se zna da je cover napravljen u mome vlastitom studiju, a svaka sličnost sa poznatim osobama je slučajna pošto se radi u jednom novom talentiranom izvođaču turbo folka, s naglaskom na blues & classic gospel. Mislim da je ovo put u novom pravcu jer se radi o glazbi za šire mase. Tamara je prva koja je imala čast vidjeti cover, i sada jedva čeka cd. Moram priznati da su tekstovi isto vanserijski predobri i već napisati, te će te njih imati priliku vidjeti, kao i još neka izdanja, za koji dan kada bude gotov Web site diskografske kuće i smišljeno joj ime. No samo da znate, ja ću zarađivati, biti 21godišnji poduzetnik, nositi ljubičastu kravatu, voziti Grend Čiroki, i sve trebe će me htjeti sa svoju kučku. Pa vi patite.
A da se mi vratimo na stvar, malo sam previše uživljen u svoj novi posao, no pošto znam da nema šanse da ne uspijem smijem biti takav. Istina, na svim coverima morat će se još napraviti neki remastering i na trakama i longplejkama ( jebeš cde, takvo nešto probada ) uštimati šumove, jer jebeš muzike bez šumova. Koliko god da će ovo biti global muzika, mora biti i ono malo garažnog saunda, pa kontate što hoću reći. Ako netko želi riskirati i uložiti pare u budučnost ove "Male kuće za veliki uspeh" (naravno sve pišemo na hrvatsko-srpskom izričaju, naših majki i očeva) slobodno se može doći javiti na moja vrata odakle će biti upučen u PM pošto ja mogu sve sam... Hehehehe!!! AJM A PODUZETNIK !!! END NO VAN KEN BI GREJTR DEN MI !!!

P.S. No iako sam poduzetnik moram nastaviti sa reklamama za hrvatske proizvode za široku potrošnju, pa tako i u ovom postu...No još malo, imam ja zvijezde koje će zapaliti scenu. Naime, svi su bili u zatvoru, gdje su se i upoznali, zbog piromanskih radnji...

Post je objavljen 07.12.2004. u 12:16 sati.