Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

ako se vratim u ZG sa osmjehom od uha do uha, znajte da je projekt uspjesno zavrsen

jucer je project manager rekao meni i deckima sa kojima radim "if this project is finished by the end of next week, I'll get a prostitute for each one of you guys". mislim, ne bih ja nikad, i to... kad sam vec kod toga, u mom hotelu postoji neki "beauty centar" il nekaj, imaju saunu, masazu i takve stvari. receno mi je da je taj centar poznat u gradu po tome da se moze dobiti... prilicno detaljna masaza. cijena je navodno oko 200 RM, sto ce reci nekakvih 300tinjak kuna. i opet, ponavljam, ne bih ja nikad. ali eto, kad sam svojevremeno navodio cijene kurvi u Becu, navedimo i ovo, cisto da covjek ima potpunu informaciju.

i kad vec spominjem svoj hotel, jedna slikica:



vanjski bazen u hotelu, naime. ovdje sam proveo neko vrijeme ovaj vikend. ne idem tako cesto dole, pogotovo ne radnim danom, nema se vremena. ali vikendom znam chillati ovdje.

e, da. kako sam cekao konacnu potvrdu o tome do kada sam ovdje, nisam ranije produzio rezervaciju hotela. sada kada se konacno zna da sam ovdje do 17.12., u hotelu vise nema mjesta. cini se da cu zadnji tjedan morati biti u drugom hotelu. to sranje se upravo rjesava, budemo vidjeli kak ce to ispast.

od ostalih vijesti, jebeni blog se i dalje konstantno rusi. a uveli su i ovu autorizaciju komentara il nekaj. dakle jos uvijek mozete ostavljati anonimne komentare, ali trebate password da biste ostavili link na neciji blog. ova recenica koju sam sad napisao ni meni nije bas najjasnija. no dobro.

Post je objavljen 07.12.2004. u 06:32 sati.