Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dobrevibracije

Marketing

NEKI OD ODGOVORA DOBRIH VIBRACIJA


NA POSLU:

MENADŽERU:

- Istakli ste se kada ste doprinijeli svojim udjelom na sastanku. Vaše je izvrgavanje javnosti namjeravalo izazvati pozornost i vidio sam kako se lice godpođe A razvedrilo kad ste joj razjasnili stvari o X i Y. Ono što ste napravili u tako kratko vrijeme je stvarno pomoglo osigurati povjerenje tog klijenta. Svi smo ostavili dobar dojam! Hvala. Samo tako nastavite.

TIMU RADNIKA:

- Ovaj tim pobija sve rekorde što se tiče odlične suradnje i predviđanja odgovornosti. Pri preuzimanju vodstva svi ste mi pomogli da preuzmem ulogu koordinatora i ne šefa. To mi se mnogo više svidjelo. Nastavimo dobro surađivati kao tim.

INDIVIDUALNOM SURADNIKU:

- Svidjelo mi se kako ste napravili kategorije za brojeve u vašem izvješću. To je puno olakšalo čitanje rezultata. Preporučit ću svima da od sada koriste vaš sistem. U budućnosti ću vam se obratiti za još dobrih ideja.

KOD KUĆE:

SINU TINEJDŽERU:

- Stvarno sam se dobro osjećao kad sam došao kući i vidio da si očistio garažu. Mislio sam da ću je ja morati očistiti u subotu, ali pošto je to već učinjeno, mogu se opustiti i raditi druge stvari. To je veliko olakšanje, Luka. Zaista sam ti zahvalan.

SINU U PRVOM RAZREDU:

- Odmah ustaneš čim te ujutro prvi put pozovem. Znaš li koliko mi to pomaže kad svi uokolo trčimo, svatko na svoju stranu? Mnogo!

DVANAESTOGODIŠNJOJ KĆERKI:

- Uživam u našim razgovorima koje vodimo kad te vozim na tvoje sportske obaveze i predavanja. Zabavno je čuti što se događa tebi i tvojim prijateljima. Hvala. Nadam se da ćemo s time nastaviti kako budeš odrastala.

PREDŠKOLSKOM DJETETU:

- Sam si zavezao vezice na cipelama i izabrao odjeću, to je krasno. Samo tako nastavi...


Post je objavljen 06.12.2004. u 19:51 sati.