Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/afterburn

Marketing

bilo je davno

kada sam zadnji put pisao, ali evo me opet nesto pisem i davim se tu, i zalim se i vec sve kao inace na mom blogu :)... nikako da mi imam neku inspiraciju u zadnje vrijeme...
neka depra me sora, ova prokleta kisa pada cijelo vrijeme, bar je danas malo suncano bilo recimo, tj. nije padala kisa :)

bas me depra primila, najrade bi cijeli dan bio doma, slusao muziku, i blejio u plafon uz obveznu neku tesku przenu hranu :) idealno MC, cevapi, ili jedan i jedini burek s mesom i jogurt :) a bum valjda prestalo... morat cu naci nekoga tko ce me izbaviti iz ovoga stanja u kojem jesam jer ovako vise nemoze :)

bas sam nesto horny danas, ali jebig opet ja sam musko, kad ja nisam horny? :)

nazalost nisam dobio posao kojem sam se jako nadao, i koji bi mi jako dobro dosao, ali nebum umrl zbog toga i sfe je u redu. isao sam na razgovor prosli tjedan u ponedeljek :) u sex shop sam isao na razgovor... ispalo totalna smijurija ono razgovor je protekao u jedno 20 min ispitivanju cemu sluzi koji proizvod i kako se koristi i tako dalje, a kakve sve stvari se ljudi sjete napraviti, ali sve to nekome valjda koristi :)

jel netko zna kako vibriraju vaginalne kuglice? :) ja cu vrlo rado organizirati pokazne vijezbe za zainteresirane zenske ;)

Post je objavljen 06.12.2004. u 15:39 sati.