Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Jor fju Čr iz in aur hends

Ahoj, ljudi...Evo i mene. Za početak da obavijestim da ipak nisam bio u Josipovcu glumiti manekana i drago mi je zbog toga...A i da sam se vratio od Renate na vrijeme da bih stigao u Josipovac, ne bih otišao. A što sam radio kod Renate? Ma ništa posebno, pomogao joj malo oko kompa, snimio njoj neke mjuze, pokupio nešto sebi i tako...Ništa posebno, jedno obično popodne.
A ono od sinoć? Ma ništa, samo sam malo zavario, ništa posebno, danas sam već bolje. Mene takve neke stvari malo operu na nekoliko sati, ali nakon prospavane noći bude sve ok. Počeo sam se i ja malo prehlađivati, tako da mislim da bi me ipak trebalo to malo više zabrinjavati. Desna nosnica mi več zatvorena, baš bed. Moram i nešto za grlo uzeti, neke tablete za cuclanje. Mislim da imam dolje pa budem otišao po to.
Za razliku od mene moj najbolji prijatelj nije doživio pušing sinoć, nego je sa curom na koju je bacio pik još na ljeto, pa eto, neka mu je sa srećom.
Poezije ipak nema ovih dana, iako sam jučer baš fino smišljao neke hip hop poskočice. Zamislite mješavinu Chede Caayke, Motorheada, Ace Lukasa i Chumbawambe i imate dojam o onome što stvaram u svojoj glavi. Btw Renata me danas nekoliko puta nazvala budalom, no oprošteno joj je. A i zaključio sam zašto joj mama baš ne voli Gorana, no o tome neka piše ona. Mislim da je zaključak u potpunosti na mjestu...np Dropkick Murphys - Finnegans Wake, stvar koja predobro zvuči uživo. eh, što bih volio na njihov koncert na St Patricks Day u Boston. No nema veze, nagodinu Adam i ja pravimo St Patricks Party na kojem će se puštati : Flogging Molly, Pogues, Kinks, The Corrs, Dropkick Murphys, Chieftains, Dubliners, Shane Mc Gowan And The Popes, Belfast Food itd. Pozvani su svi koji uživaju u Irskoj glazbi.Eto tako neka se zna...
Što se tiće mojih slika, u prošlom, u ovom i u nekoliko idučih postova imat će te reklame za neke porizvode preporučive širem pučanstvu. Naravno, uz nadu da će mi jednom platiti reklamu kada i ja postanem almost cool :)))))))...Tj meni to ne treba, ja imam dovoljno ljudi koji me vole. Za sveopče pučanstvo imamo Follow Me, pa pucajte tamo koliko vas volja.

Post je objavljen 06.12.2004. u 00:38 sati.