Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gocpsp

Marketing

REKTALNA IMPREGNACIJA

Kako je za današnju komunikaciju nužno potrebno poznavati svog sugovornika, (a naš dragi rectum se ne želi predstaviti-kaj te strah? op.a) želio bih podijeliti s vama saznanja do kojih sam došao pomoću svojih l33t haxz0r 5k1LLz kopajući po stranicama WHO-a (World Health Organisation) i zajedničih baza podataka hrvatskih rodilišta unutar MIZ-a (Ministarstvo Zdravstva). Otkrića do kojih sam došao su u najmanju ruku zapanjujuća. Također mislim da bi mojim laičkim prepričavanjem otkrivenih dokumenata došlo do gubitka kvalitete i zato vam ih donosim u originalu:

* * *

"Kasnih 80-tih godina 20. stoljeća u jednom rodilištu (vrijeme i mjesto su najstroža tajna radi sigurnosti pacijenata) u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske dogodio se slučaj koji baca novo svjetlo na ljudsku anatomiju i zdravstvo općenito. U kliničku bolnicu xy (ime bolnice je također tajna zbog sigurnosnih razloga) dovedena ja žena s teškim bolovima u donjoj lijevoj strani abdomena. Pregledom je utvrđeno zadebljanje u nadbubrežnom području pa je žena poslana na ultrazvučni pregled koji je jasno pokazao skeletalnu strukturu na mjestu lijevog bubrega - žena je bila u stanju graviditeta. Nakon početnog šoka, po hitnom postupku pozvani su vodeći hrvatski ginekolozi i nefrolozi te je novim zahvatom nazvanim Ren-analni rez (partus per sectionem Ren-analem) čedo porođeno.

Ovim slučajem bez presedana započela je jedna od najvećih i najopsežnijih znanstvenih analiza u povijesti čovječanstva. U najvećoj tajnosti (u prostoru poznatom kao Area 51) držana je žena (radi sigurnosti dobila je kodno ime gđa. Tardus), njezin suprug (gospodin Tardus) i čedo (Rectum Tardus). Prvi zadatak bio je doznati u kakvim uvjetima je došlo do oplodnje gđe. Tardus. U tu svrhu dovedeni su najveći svjetski stručnjaci u području računalnih znanosti te najjača svjetska superračunala pomoću kojih je bilo nužno (u suradnji s ginekolozima i genetičarima) napraviti simulaciju fertilizacije. Nakon niza bezuspješnih pokušaja, prihvaćena je teorija o rektalnoj impregnaciji pacijentice.

Kod takve oplodnje (prve zabilježene u povijesti čovječanstva) začeće traje duže nego normalnim procesom zbog udaljenosti koje moraju proputovati bijela spermna zrnca. Nakon analne penetracije i ejakulacije gospodina Tardusa, lansirani spermići kreću luđačkom brzinom kroz rektum, jejunum i duodenum te dolaze do velikog ventrikularnog jezera. Zbog jakosti želučane kiseline, ali i ostalih enzima, posebno gastrina, pepsinogena, albumoze, kimotripsinogena i prokarboksipolipeptidaze koji pokušavaju probaviti naša draga bijela spermna zrnca, razvija se posebna vrsta obrane - 18. i 19. kromosom (koji inače sadrže gene za intelektualni razvoj odnosno gene za spolni razvoj čovjeka) se reduciraju, a spermalne stanice impregniraju same sebe specijalnim sedefasto-azbestnim oklopom i kreću dalje prema primozgu i hipofizi. Zatim idu do desne nozdrve i kreću kroz grkljan prema aorti te konačno kroz pankreas u lijevi bubreg. Zbog duljine puta, većina spermija pogine u borbi s virusima, bakterijama i euglenama, ali ih ostane dovoljan broj za oplodnju jajašca. Suze ne teku jer boli zadnjica, nego zato što izbija sperma na oči. Jajna stanica gđe. Tardus prebacuje se beam-me-up-scotty teleportacijom na isto mjesto te se tu odvija fertilizacija i započinje citokineza. Rezultatom lutrije u otočju Sveti Vincent i Grenadini određuje se hoće li dijete hranu primati preko žućnog ili mokraćnog kanala - kod malog Rectuma pobijedio je mokraćni kanal. Zbog fine papice kojom je majka hranila svog sinčića za vrijeme bremenitosti dijete je izraslo čilo i snažno poput neandertalca.

Nakon godina promatranja, profesorica defektologije dr. Lovorka (pravo ime je još jednom zaštićeno zbog sigurnosti) obavila je detaljne preglede, testove inteligencije i psihološke testove. Došla je do zaključka da uz još mnogo elektrošokova i temeljitog ispiranja mozga naš Rectum možda bude sposoban asimilirati se u društvo kao samo jako retardirana osoba. Stanje bolesnika jasno je iz sljedeće izjave mlade doktorice: "Dali ste mu krivo ime, bliže istini bilo bi Rect-Bez-Uma". Kod bolesnika je bila vrlo izražena seksualna inverzija, ali i niz drugih bolesti kao autizam, disleksija, epilepsija i posebno shizofrenija. Shizofrenija je dostigla visok stupanj; naš Rectum je depersonaliziran jer gubi svjesnost svoje osobnosti u postojanju svojeg identiteta pa sebe nerijetko smatra nekim drugim.

Ispiranje mozga provedeno je i na ostalim članovima obitelji Tardus, koji su zbog svojih hormonalnih i psihičkih poremećaja smješteni u jedan od domova za retardirane i duševno malaksale osobe u sjeverozapadnoj Hrvatskoj (ime ustanove također je iz sigurnosnih razloga tajno). Zbog težine slučaja Rectum je zadržan do daljnjeg na promatranju.

Doktorica Lovorka predlaže terapiju u pustinji Gobi. Dodatna istraživanja su pokazala da je Rectum ipak društveno biće (ima nekih sličnosti ljudima) i treba ga staviti u okruženje gdje bi se smatrao korisnim. U Mongoliji bi se družio s životinjama koje su na istom intelektualnom nivou kao i on (samo treba izbjegavati pustinjske skočimiševe, njihov intelekt bi našem Rectumu nabio kompleks manje vrijednosti) te bi se on mogao razvijati kao Kreatura Prirode (tm).

Tijekom transporta Rectuma dogodila se strašna nezgoda. Rectum je pobjegao koristeći se smradom vlastitog izmeta kao oružjem protiv zaštitara. Teško je to objasniti, izgleda da čestice Rectumovog govna emitiraju zračenje dostatno da metke kalibra .45 sruše na tlo kao da su od filter-papira, a svatko u radijusu od 50 metara oko tog smrtonosnog oružja pada u komatozno stanje. U svakom slučaju, zvijer je oslobođena. Sad nam samo Bog može pomoći."

* * *

Iz niza sličnosti koje uočavamo između rectuma na ovome blogu i Rectuma iz Area 51 možemo s priličnom sigurnošću pretpostaviti da je to jedna te ista osoba! Počevši od reduciranog živčanog i spolnog sustava, pa preko najglupljih fora i najvulgarnijih izjava koje sam ja osobno čuo u zadnje vrijeme, pa sve do visoke depersonaliziranosti zbog koje ovaj majmun često mijenja nickove, sve upućuje na sljedeće - zlo se uvuklo u naše društvo kao kuga. To treba naći i eliminirati! Ne smijemo dopustiti da nas takvi imbecili zajebavaju i troše naše dragocjeno vrijeme svojim extra-ultra-turbo-super debilnim izjavama.

Heeding The Call, one and for all
never surrender, with glory we'll fall
Brothers unite, let's stand up and fight
fulfilling our fate, we are Heeding The Call

5t0ry wr1tt3n by: Jur@ aka tRipper




Post je objavljen 05.12.2004. u 21:35 sati.