Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

where is my mind...

Što reći? Nemam pojma. Nakon onakvog izlaska kao jučer uistinu ne znam da li pisati što, ili ne. Ma možda da ipak napišem nešto u kratkim crticama. Eto, bijah s Aletom u Rocku na Ush&Urac. Moram reći da tamo bilo totalno dobro, no do ponoći odosmo do HIRa, gdje sam vjerovao vidjeti jednu osobu, kao što smo i rekli da ćemo se vidjeti u HIRu. I sretnem ju, naravno odmah hug s njene strane, smješak i sl., pa tako nešto i od mene. No onda imah nekog razgovora s jednom drugom osobom, i kad se vratih vidjeh je ui zagrljaju nekog lika. Sada da li je dečko ili priajtelj ne znam, ali malo sam zavario, napravio jedan krug oko tamošnjih ulica, vratio se, vidjeh njih sve kako se međusobno grle (pretpsotavljam pozdravljaju) te nju kako odlazi. Vidjeh je još na ulazu, opet se fino pozdravismo i sl. Ne znam što da mislim, a što je fora baš sam namjeravao s njom pričati to veće, tako da nisam ni popio više od jednog piva. Nakon toga sam otišao kući, i putem do kuće totalno zavario, u glavi mi svirala Odlazim od Atheist Rapa, a čak su krenule i neke suzice, ali ne od tuge nego više od muke. Istina, u rocku je bilo super, no da sam došao prije do HIRa možda bih stigao pričati. Naime, vidio sam tog lika već prije oko nje, a ja sam se malo ponašao kao izdvojen. Osim kada bih baš prićao s njom, onda bih to bio ja, ali pokušavao joj ne dati odmah do znanja da nešto namjeravam. A namjeravao sam, itekako, namjeravam još, uz nadu da joj je ono samo prijatelj. A bemti, ustvari što ja ovdje pišem svoja sranja.
Odlučih da najvjerojatnije neću ići večeras tamo u Josipovac. Neda mi se danas praviti budalu od sebe, inaće volim to radi, odnosno kako bi rekli naši stari - blesirati se, no za to nemam uistinu neke volje, radije ću ostati kući gledati Wayneowv Svijet. Nisam dugo, oko godinu dana, a totalno je dobar film.
Popodne idem do Renate srediti joj komp. Volim pomoći prijateljima, pa ono, to mi nije bed. Pozdrav ostalima, eto to je post. Bila bi još i neka poezija još sinoć kada sam došao no odlučio sam da neću. Uvijek kada zavarim nešto napišem, no eto sada neću. A sada više nisam u takvom stanju, tako da, ako kasnije nešto i napišem to će biti veselije. Pa eto...enjoint...

pogledajte ovu hit kompilaciju klikom ovdje

Post je objavljen 05.12.2004. u 12:09 sati.