Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cookie

Marketing

neznam, imam masu toga po glavi..sto dode..semece..i na kraju se srusi i izgnjili..
malo si preispitujem zivotic mali..svoju glavu..sebe.
nikad ne mozes doci, sjesti za fotelju i odmorit si mozgovnu masinu..ne..uvijek te neki feces vreba iz nekog mracnog kutka..ceka tvoju nepaznju i tvoj nemar..toliko to zeljno iscekuje da mu slinica curi niz vrat..toliko da svrsava na svaki moj pokusaj tonjenja u san..

uvijek neki strahovi od dogadaja koji moraju uslijediti..kadtad..to tako jednostavno uvijek na kraju ispadne..isto..stereotipno..toliko svi seremo po birokraciji..sve jest klauzula, sve jest kucni red, sve jest disciplina. disanje je propisano.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

u cet imam ispitic..ucim li? da, ali jalovo..:/
ma sve oke, samo moram ici po motivaciju..bilo bi super da postoji ducan motivacije..blokiras se, nemozes, neznas nista vise..i onda samo skoknes do ducana "motivation, my inspiration" i kazes "deset deka motivacije za ucenjem i pet kila motivacije za kucanskim poslovima. hvala. bok."
ne sjecam se kad je doslo to presudnog trenutka kad mi se zivot toliko promijenio..ono, malo se ukrivijo i sad "se kezi poput lisice koja jede govno s bodljikave zice" (op.cit. "americki bogovi" neil gaiman ../)

tatic mi dolazi u pon..sretna? iskreno? neznam..fali mi, volim ga..dizs, pa otac mi je..al ono sto je deprimirajuce..uvijek je svaki put sve isto..uvijek sam ja vise vani nego kod kuce. ..uvijek moram ja otici u knjiznicu, na fax, setat psa kojeg nemam, naci se s nepostojecim deckom i ici vanka s ekipom..zasto? e pa zato sto cijeli zivot zivis po odredenim zakonom, zakonom kuce, zakonom mame, seke i bake..i tada dode tip koji ti je otac i sve moras ispocetka graditi, odjednom uocavas vlas na podu, cupic prasine u kutku i mrvicu kruha na stolu..odjednom je stalno neka vika, neki zamor u kuci..odjednom mi stalno netko ulazi u sobu a ja sam u donjem vesu i molim za privatnost jerbo nemam 5 godina vise i jerbo imam nekakve kao zenstvene izrasline od kojih osjecam sram pred muskim rdom, pred svima..za sto je kriva eva ugrizom glupe sjajne kiselkasto-slatke jabuke..i pokrivam se i bjezim.
stavljam svakakve natpise na vratima sobe "kucaj molim" "kucaj!" "kucaj!!!" "KUCAJ!!!!!!" "KUCAJ IL CES UMRIJET" na sto mi otac kaze "to je buntovno ponasanje"..tada dolaze hug-ici koje nemrem podnijet..mi jednostavno nismo takvi, rekla bi moja seka..
odjednom vise ne prepoznajem majku koja te ne slusa vise, ne gleda vise..samo govori "pitaj tatu"..tata kaze "pitaj mamu" ja onda ljepo idem u knjiznicu, na fax, na trening, VANKA!!
sto bi mi isusic dragi reko? "pij vodu zivota ili jedi govna"
zato ja slusam marley-a koji mi donosi groove u srce i kaze "everything's gonna be alright"
evo pusa bobe! sta bih ja bez tebe stari dja pokloniku..:pusa: :ZEKO:
-------------------------------------------------------------------------------------------

vidjeh glavu u cet..ali..ono..kuis..ono.....ma...aww...:IJOJ:
ja cu brzo umrijet ovako..ccc..

nis moram sad ca jer mi se seka dernja idem ca iz sobe..:umrimalo:
jedva cekam savrseni svijet u kojem cu ima tvoj komp u svojoj sobi..i po mogucnosti na drugoj planeti..:))






Post je objavljen 04.12.2004. u 14:37 sati.