Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

7 veličanstvenih #4

Malo pomalo ovo postaje tradicionalna rubrika, check out koji su igrači upali na listu ovaj tjedan:

EDDY CURRY
-zadnjih 5 utakmica:18ppg 7rpg
-shock terapija je uspjela, Skiles ga je nakon dugo vremena izostavio iz početne petroke i Curry je proigrao, nije to još razina koju priželjkuju navijači Bullsa od njega, ali pobjeda protiv Lakersa je dobar početak. Tek mu je 21, iako igra već 4. sezonu u NBA ligi, budući All-star.

DWIGHT HOWARD
-zadnjii 5 utakmica: 14.4ppg 11.0rpg
-smartalo se da bi 18-godišnji Dwight Howard mogao poći stopama Kwame Browna, ali on je oduševio sve pogotovo što nitko nije očekivao da bude važan igrač već prve sezone. Već sad ima double-double prosjek, s tim da u napadu ne dobija mnogo lopti pa je 10koševa po noći više plod toga nego njegove slabe ofenzivne igre. Prije drafta je uspoređivan s Garnettom, pokazao je da su usporedbe zaslužene.

EMEKA OKAFOR
-zadnjih 5 utakmica: 19.4ppg 11.6rpg
-Emeka je isto vruć u zadnje vrijeme, međutim Howardu bih ipak dao prednost kad bi se sad birao Rookie godine. Okafor je 4 godine stariji, te igra u expanzijskoj momčadi, gdje je zapravo najbolji igrač. Okafor je tip igrača kao Zach Randolph ili Elton Brand, vrhunski igrači, ali ne i go-to-guysi barem ne u nekoj uspješnijoj momčadi.

TROY MURPHY
-zadnje 4 utakmice: 20.5ppg 11.0rpg
-prošli put su dominirali bekovi, a ovaj put visoki igrači. Troy Murphy je još jedan od njih.
Golden State će i ove sezone imati negativan score, a Murphy je jedina svjetla točka dosadašnje sezone. Imao je dosta problema s ozlijedama, ako ga ove godine zaobiđu mogao bi kandidirati za igrača koji je najviše napredovao. Mislim da će opravdati ugovor kojeg su mu Warriorsi produžili ovog ljeta.

JEFF MCINNIS
-sezona ukupno: 15.8ppg 5.0apg
-McInnis je poslije LeBrona najvažniji kotačić uspjeha Cavsa ove sezone, prošle je doveden u tradu s Portlandom i preporodio je momčad Paula Silasa, bili su u igri za playoff sve dok se Jeff nije ozlijedio kad su zaredali s 7-8poraza. Ove godine igra još bolje i zaslužio je i prije biti spomenut na ovoj listi.
Puca gotovo 50% iz igre što je odličan prosjek za beka.

LARRY HUGHES
-zadnjih 5 utakmica: 22ppg 7.2rpg 6.8apg
-ima sve predispozicije da postane superstar, ali on to još uvijek nije. Ove sezone ponovo igra s starom squadrom iz Warriorsa, na ovoj obali bolje stoje. Hughes igra odlično u zadnje vrijeme, kao i Wizardsi(dobili su 4 od 5). U dramatičnoj utakmici protiv Toronta ostvario je svoj prvi triple double karijere 33-10-10. Larry je i najbolji u ligi po ukradenim loptama-3po utakmici. Downside je 39% shoota iz igre.

BOBBY JACKSON
-zadnjih 5 utakmica: 22mpg 16.2ppg 3.8rpg
-Kings su slabo počeli sezone, ali u zadnje vrijeme su napravili impresivan niz. Slična stvar je i B-Jaxom, koji je zadnjih sezona najbolji 6th čovjek lige. Loša vijest je da si je 31-godišnji bek ozlijedio u utakmici protiv Memphisa tako da je neizvjesno hoće li nastupiti većeras protiv Indiane. Ove sezone ima manju minutažu bez obzira što Christie i Bibby ne briljiraju. Prošle je sezone većinu utakmica odgledao s tribine, što je možda i glavni razlog zašto su Kingsi ponovo imali slabu postsezonu.

7 veličanstvenih #3
7 veličanstvenih #2
7 veličanstvenih #1

Post je objavljen 03.12.2004. u 21:05 sati.