Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dosadni

Marketing

Dakle tu bi sad bilo zgodno pisati sto ja mislim, koji su moji intimni strahovi, cega se bojim, biti zabavan, duhovit, strastven, tuzan, sve u svemu citljiv. Al moja razmisljanja i nisu bas citljiva, ustvari su zbrkana i za jednog pubertetliju, a kamo li ne za tridesetogodisnjaka kojem je glavna stvar da nezna kaj mu je glavna stvar.
Paradoksalno zar ne? A mozda i nije, mozda su ljudi jos i zbunjeniji od mene. Mozda to otkrijem u ovom blogu. Mozda...

Dakle da se pretstavim - zovem se ****** ali me mozete zvati Ivo (jebote nikad si nebih dao to ime, ali mozda bas zato). Bavim se "intelektualnom" djelatnoscu imam zgodnu curu, nemam djecu, imam prijatelje i prijateljice i ponekad psa.
Dok sam bio mladji zelio sam napraviti nesto sjajno, nevidjeno, biti pametan, a sad sam u onoj fazi kad kuzis da toga bas i nema, ali se trudis prikazati jacim nego sto jesi jer okolina to ocekuje. Budem jos pisao, mozda se ufuram. Moram promjeniti lozinku jer mi cura zna lozinku sa foruma, pa bi bilo zgodno da bar jednom sacuvam svoju intimu (inace se cuvam tako da sve svima izbrbljam, poa nikome nije interesantno tracati jer i ovak nema tajni )
Pfuu, to je to za danas.
Valjda.

Post je objavljen 26.05.2004. u 14:50 sati.