Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

men in black

sutra je nekakva godisnja vecera firme. u principu nisam trebao biti pozvan, jer nisam zaposlenik ovdje, ali je sef mog projekta ovdje nekak nazicao management da i ja budem pozvan. mislim, super, ali stvarno nemam neku formalnu obleku ovdje. tak da cu vjerojatno bit jedini seljo tamo u tenisicama. o da, to sam onaj ja kojeg svi znamo i volimo!

jos bih ja i kupio ovdje neku obleku, ali stvarno su seljaci sto se obleke tice. u biti ne znam, mozda jednostavno nisam bio u pravim ducanima. da ne spominjem to kak, kaj god da kupujem, obavezno trazim najveci broj. koji mi je u najboljem slucaju ono, knap. a sef mi je jucer odusevljeno javio da mogu i ja doc na tu jebenu veceru. nemam srca odbit ga, sirotog. :)

nego, znate kako prepoznat mladozenju na ciganskoj svadbi? to je onaj u naaajjebenijoj trenirci.

da, dobra vijest je da to i nije u biti bas jako formalna vecera. nije bitno odijelo, bitne su boje: dopustene su crna, srebrna i zlatna. tak da sam se zaletio danas do shopping centra i kupio neke crne cehla i crnu sulju kratkih rukava. za koga je - dobro je.

u svakom slucaju, to do: u Zagrebu ili Beckanu obavit neki ozbiljan shopping. vrijeme je da ovaj klosar nabavi neku kvazi-poslovnu obleku. ne bas kravate i to, ali ono, young-urban-professional-nesto. ko oni likovi iz cosma, i to. :) ali cool. i NE cipele na spic, kao NEKI decki koje znamo. nenenene...

okej, buduci da je odaziv na slike vozila ovdje bio prilicno dobar, danas je vrijeme za jednog od mojih favorita odavdje. slikano je Johor Bahruu. ali pazite, ovo je "ekspres", dakle samo za one koji jednostavno nemaju vremena za zajebanciju:



nego, cini mi se da sam sve dalje od pisanja nekakvih clanaka koje bi se isplatilo citat. jebi ga, ljudi, nema se vremena. a i ak ste se htjeli educirat, niste trebali markirat zemljopis u srednjoj skoli. ma je, boljela vas je glava, right. bas taj treci sat, jel? toliko.

Post je objavljen 02.12.2004. u 12:00 sati.