Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Zimska škola Goa - kreće - by Zvonac

Zvonac nema svoj blog, ali napisao i poslao meni. Kaže: 'Stavi ovo na blog.' OK, evo to je to!
Vrijeme brzo juri dalje. Nama se ukazala prilika za ponovnim druženjem, kao i onim za ljeta, druženjem uz Go. Ponovno ćemo imati natjecanja, ukupne tablice, dobivati kategorije. Ponovno ćemo stavljati kamenčiće. I crne i bijele.
U osam knjižnica, tijekom prosinca i siječnja, ponovno će biti Go. Zadržali smo iste, popodnevne termine. Krećemo tamo negdje u 14:30, pa se igramo negdje do 19:30. Također smo zadržali i igru Go petkom u pet po podne u Gradskoj Knjižnici na Starčevićevom Trgu. Svi su pozvani, svi mogu doći.
Imamo neke novosti u Zimskoj školi Goa. Prvo, dani su puno kraći, pa mrak prije pada. Drugo, vani je nešto hladnije. Treće, neće svi moći dolaziti u pravo vrijeme, jer moraju biti u školi.
Ima još nekih novosti. Prvi puta imamo rozu diplomu. To je diploma za najbolje plasiranu natjecateljicu na turniru. Curama često znaju izbjeći diplome, pa barem da ovako dobiju po neku.
Još je jedna novost. Zato jer je škvadra bila preko ljeta vrlo vrijedna, zato jer su puno naučili, među njima ima nekih koji već igraju “pravi go”. Dakle, pete i šeste kategorije će igrati u posebnoj konkurenciji. Oni će igrati u A grupi svoje natjecanje, a ostali u B grupi svoje. Dvije grupe će imati i svoje odvojene ukupne plasmane u ukupnoj tablici. Sigurno će biti i nekih koji će tijekom zimske škole preći iz B grupe u A grupu!

Pred nama je puno Goa i puno druženja. Sretno svima, neka nam bude što ljepše u našem druženju!
Zvonko


Post je objavljen 01.12.2004. u 12:36 sati.