Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dope

Marketing

Eh ti policajci!

Prvo vic, 2:
Dosao policajac na posao,a jedna mu cipela crna jedna bijela. Sef na njega pocne galamiti:" Kvaris ugled policije, i onako uvjek kazu da smo glupi, idi kuci i zamjeni cipele". Ode policajac kuci i vraca se nakon nekog vremena i podnosi raport sefu: Sefe imam problem,i kod kuce su mi nepar,jedna crna jedna bijela !!!

Policajcu umrla majka. Skupile se komsije na zalost, a policajac se javlja na telefon. Kada je spustio slusalicu kaze im: "Hoce nesreca na nesrecu! Evo mi brat javlja da je i njemu umrla majka".

Bio policajac kasno na zadatku u drugom gradu, zato odluci da prespava u hotelu. Medjutim nisu imali slobodnih jednokrevetnih soba, pa mu daju dvokrevetnu u kojoj je bio jedan sumar. Policajac naruci da ga probude rano u pet sati. Ujutro ga bude, on se brzo obuce i izadje, medjutim kako nije palio svjetlo, obukao je sumarevu uniformu. Kada je dosao na osvjetljeni dio ulice vidi da nesto nije u redu i uzviknu, jao glupog recepcionera, probudio je sumara umjesto mene.

A sad pricica istinita:
Jebemti bilo je to prije godinu dana dok je izbila sora na Velikoj gospi u Klostru! Jebote policajci, znate Bugy i kompanija stoje kod doma a iza doma sora! I vec dok su se svi razisli evo policije i onda fol ispituju sta se dogodilo ( to ono iz pristojnosti )! Koje konjine! I onda se bune na viceve o policajcima! Prvo obliznjem kirurgu po novi mozak a tek onda srat! :)))) Peace!

Evo pocjetite: http://www.geocities.com/FashionAvenue/Salon/9426

Post je objavljen 29.11.2004. u 21:54 sati.