Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

It Was A Hardcore Man . . . Fucking Hardcore !

Tko je gledao Full Metal Jacket sinoć, ili kao ja još 2-3 puta prije toga, zna o ćemu je riječ u mome naslovu ovoga posta. Inaće ne volim Kubricka, to mi je jedini njegov probavljiv film, no u ovome slučaju više nebo probavljiv, genijalan. Kubricku nikad nisam zamjerao neke stvari, uvijek se iz njegovih filmova može iscitirati genijalnih izjava i sl., no ne volim ga. Sve osim ovog naravno...A i taj dio filma, kada Private Joker izreće jelte to što stoji ovdje u mome naslovu, 88 Fingers Louie su ubacili na svoj album "Back On The Streets" prije pjesme "100 Proof"
Vratio se Adam iz Zga...Doneo mi knjigu Anarhizam i Nasilje. Eto, sada ću vam malo više moći pametovati, naravno svima osim Tamari, ona je pročitala više :)))).
Sada dok pišem ovo baš razmišljam kako ću na faks i ponovno razmišljam da li ću na Idijote. Opet sam se sjetio svega s tim klubom i moje izjave da tamo više ne zalazim, tako da još uvijek to sve važem, a za cca sat vremena bih trebao otići kupiti kartu. I gladan sam, ali i za to se moram strpiti dok dodjem do STUCa, jer kod kuće nemam kruha, a ne da mi se do pekare, hladno je vani. Maloprije sam vidio dva pingvina šeću okolo, zvone po kučama i žicaju za čaj. Hm da...svašta se može vidjeti ovih dana. Kao što bi rekao predsjednički kandidat Boris Mikšić (kandidat za hrvatski play of the year, iliti izjavu godine, sa nekolicinom istih, a kampanja još ni počela) : " Na našim ulicama ima svakakvih zala, pa pogledajte našu mladež, u oćima vidiš nježno dijete, a idući dan to dijete ti zabije nož pod rebra, a tko je zato kriv...? Nakon ovakvih izjava bit će zanimljivo kada počne predsjednička kampanja.
Pozdrav mojim Osječanima (ona, on i ona) koji jučer navečer nitko nije bio na netu. A baš ste mi falili, nisam imao koga komentirati, niti čitati ničije komentare. A nakon onih postova mi žao što nisam otišao s vama u hotel, a i da sam se barem vratio do Westa... Jednom dijelom zbog toga što trebam koncert report :). Više mi nije bed, ustvari boli me ona stvar. Inaće sam osoba stava : Boli me kurav što ljudi misle o meni, no kad me nešto ubedira zna mi se zadesiti da na dan-dva ostavim taj svoj stav negdje u sideboardu, ali vratim ga ja na njegovo mjesto vrlo brzo. Dakle, od mene ponovno moćete očekivati samo vedre postove.
Nadam se da ću navečer s Adamom na stolni tenis, zadnji puta smo odigrali u setovima 5:5, pa ono...Trebamo ipak neki bolji rezultat, naravno na moju stranu...I tako...Eto, ja se raspisao malo više nego je moj običaj. Čak mi se upravo isključio net, jer je bio idle 10 minuta koliko sam ovo pisao, te bavio se još nekim glupostima, a sada budem ovo svršio. A vi mi stojte mladi, ćili i veseli, i poruka Frulici : Pa gdje si?Oprošteno ti je što te nema jedino ako si se napokon sretno zaljubila...enjoint...
P.S. Sada zaključih da u novčaniku imam samo 35kn, tako da ne mogu danas kupiti kartu, a starci nisu kod kuće da uzmem od njih...Nadam se da će ih sutra biti...

Post je objavljen 29.11.2004. u 11:43 sati.