Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

INTER MILANO 2:2 JUVENTUS TORINO

0:1 Nedved(službeni strijelac Zalayeta je samo okrznuo loptu) 53.min
0:2 Ibrahimović-11m(izborio Zalayeta) 67.min
1:2 Vieri(sjajna lopta Recobe) 79.min
2:2 Adriano(centrašut Martinsa) 85.min

SASTAVI

INTER: Toldo 6-Favalli 5,5(45. Ze Maria 6), Cordoba 5, Mihajlović 5,5, Zanetti 6-Van der Meyde 5,5(68.min Recoba 7)5,5, Cambiasso 6, Stanković 6, Davids 6,5(68. Vieri 7,5)-Adriano 7, Martins 6,5
JUVENTUS: Buffon 6-Zebina 5,5, Cannavaro 6, Thuram 6,5, Zambrotta 6-Nedved 7, Blasi 6 ,Emerson 6,5, Camoranesi 7-Ibrahimović 7, Zalayeta 7,5.

Igrač utakmice: Christian Vieri


Veliki comeback Intera, ali opet dovoljno jedino za remis, kao da su prokleti....

Konačni ishod očekivan, jedino neočekivano puno golova, pogotovo nakon onog što sam vidio u prvom poluvremenu. Tako su dobro igrali da sam uspio zaspati, sreća da me Vela probudio svojim vikanjem jer bi propustio jednu od najboljih utakmica Serie A ove godine. Inter je prava bizarna momčad, oni jednostavno ne mogu ne odigrati nerješeno. Ovo im je 11 remis u 13 utakmica Serie A, još nemaju poraza, a praktički više nisu u igri za naslov jer zaostaju 15 bodova za svojim današnjim suparnikom.

Kao što je Vela nekoliko puta u prijenosu rekao, glavni problem je u prastaroj obrani. Svi od reda imaju preko 30, najviše Mihajlović-35, koji još uvijek ima top u nogama, ali je vrlo nesiguran na svojoj polovici. Ništa bolji nije ni onaj Favalli, južnoamerikanci Cordoba i Zanetti su solidni, ali niti oni nisu što su nekad bili.

Juventus igra tipično talijanski, ne primiti gol, a u napadu što bude. Po meni imaju najbolju zadnju liniji na svijetu(Cannavaro, Thuram), s najboljim vratarem(Buffon) i zadnjim veznim(Emerson). Ovoga Zalayetu nisam mnogo gledao, ali stvarno je dobar igrač i sad kad su se Del Piero i Trezeguet je ozlijedili dobio je priliku, ali će njihov povratkom se opet vratiti na klupu-šteta. Ibrahimović djeluje dosta sporo i nespretno s tih svojih 190+ cm, ali stvarno ima sjajnu kontrolu lopte, praktično mu ju je nemoguće uzeti bez foula.

Inter ima isto tako jebeno dobre napadače. Danas je Adriano, inače meni najbolji napadač na planetu, igrao dosta loše, iako je zabio taj izjednačujući gol. Dosta je bio nekao pospao, neexplozivan, tako da su ga vrlo često blokirali u izglednim situacijama. Bobo Vieri je odigrao možda i najbolju partiju sezone, očito je ljut što ga Mancini drži na klupi. Danas je bio onaj stari Bobo, nezadržim i ubojit. Međutim pitanje je može li on to ponavljati iz tjedna u tjedan jer ipak je već star, a na napadačima se to najviše vidi. Nije mi jasno zašto Roberto drži ovog Cambiassa u momčadi kad ima Emre Belozoglu, koji je pet puta kompletniji i korisniji igrač od Argentinca.

Naš Igor Tudor opet nije igrao , ovaj put nije bio niti na klupi. Mislim da je vrijeme da potraži novi klub, jer je sigurno da se kraj Thurama i Cannavara neće mnogo naigrati....

utakmica by Markomania

dobro 2 poluvreme, ne bih se slozio sa tobom oko igraca utakmice, po meni to bi trebalo da budu ili zlatan ili zalayeta. zlatan se meni licno vise svidja, realno, on je spic sa najboljom tehnikom na svetu. prefinjen igrac. juve je kompaktniji tim, imaju boljeg trenera pa je pravo cudo kako su ispustili 2-0. u pravu si za sinisu, grom u napadu, rupa u odbrani, cudi me samo sto deki nije dao neki gol, jer poslednjih godina u derbijima redovno trese mreze. u punoj je formi (jel si video onaj lob protiv verdera?), ali sinoc nije bio na svom nivou. interu fali jedino kreativac, organizator igre. ni juve ga nema ali zato imaju najvece trkace na svetu koji to nadoknadjuju, ali priznaces da juve nikada nije igrao lepo za oko... eto moje MALE analize


Post je objavljen 28.11.2004. u 23:33 sati.