Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

bijelac medju azijatima. a radim ko crnac.

jos jedan telegrafski blog. osim majke svih postova, poceo sam na laptopu pisat jos jedan post. u txt fajl. tko zna, mozda ga jednom i zavrsim. i stavim ovdje. ima nekih stvari o kojima zelim ovdje pisati, a stvarno zasluzuju da taj post ima nekakvu glavu i rep. i zbog toga mozda takvi postovi nikad nece ugledati svjetlo dana. perfekcionizam i lijenost, jebena kombinacija.

u medjuvremenu cu ovdje pisati samo ovakve kratke i nepovezane gluposti.

dakle, ovih dana radim kao crnac. inicijalna ideja bila je da sam ovdje 5 tjedana. kako je tih 5 tjedana upravo isteklo prekjucer, a ovaj tjedan su se ostvarili svi preduvjeti da ja obavim svoj posao, produzili su mi boravak ovdje za dva tjedna. uz moj pristanak, naravno. no sad to znaci da imam dva tjedna da obavim posao za koji sam trebao imati 5 tjedana. sad se spominje nekakvih dodatnih tjedan dana mog boravka ovdje, dakle do 18.12., ali u ponedjeljak ce se definitivno znati dal bude nekaj od toga.

u srijedu sam radio od 9 ujutro do 2 ujutro. cetvrtak sam coolerski dosao na posao u podne, jebi ga, moram se naspavati. tak da sam u cetvrtak radio samo od podneva do 2 ujutro. u petak...

eh, da. znam da siroko pucanstvo ovo ne zanima, ali nemojte se pravit ko da nemate veze sa tim. dakle, bit ce da sam u cetvrtak navecer nekaj lose pojeo. dobar dio noci na petak sam, naime, proveo na WCu. u petak ujutro sam bio totalno sjeban, em zato sto sam imao potrebu jos koji sat provest na WCu, em zato sto vise nisam imao snage drzat oci otvorene. tak da sam javio na posao da me taj dan nema. u biti sam otisao u firmu tek popodne, i bio svega par sati. u usporedbi sa ostalim danima, stvarno nista.

dakle, zasto ovo pricam. ajmo se ovak dogovorit: ja vise necu postati slike odavdje, a vi vise nemojte zabadat igle u trbuh moje voodoo lutkice. moze?

bilo kako bilo, jucer (subota) sam se odlucio odmoriti. malo sam se igrao i turiste, pa sam konacno otisao gore na petronas towers. budem se i o tome malo raspisao. jednom. mozda.

medjutim, danas (nedjelja) sam na poslu. ne znam koliko cu biti, ali vjerojatno cu odvalit nekakvih 12ak sati. mislim, kak ovdje pisem da imam jedan od najboljih poslova, tak mi i treba. bilo je tu skoro 4 tjedna ciste zajebancije, sad to treba malo i nadoknadit. na svu srecu, ekipa mi je stvarno dobra, pa uz posao ima i dosta zajebancije. a i ako stignemo u ova 2-3 tjedna sve napravit, bit cu si totalna faca. nece mi bit zao svih ovih prekovremenih.

i potvrdit cu si jos jednom da sam JA kralj, a Elvis je kurac.

Post je objavljen 28.11.2004. u 04:23 sati.