Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noidentity

Marketing

Brucošijada FER-a

E kako je bilo dobro, kako je bilo jebeno dobro! Uletio sam tek kada su Sixpack pržili i jao odma me udarila pozitiva i uletio tamo u gužvu i oznojio se warp-om 3! Zalio se i pivom koju sam jedva uspio popit na brzinu da nebi sva završila po meni i ostalima. Jedna stvar koja me totalno iznenadila POZITIVNO na ovoj brucošijadi je t oda je bila najNEzadimljenija brucošijada do sada! U nekoliko navrata sam se okrenuo oko sebe i vidio da većina ljudi ne puši!!! OK znam netko će reći, čekaj brucoši su to, počet će čikat čim im malo nervoza od faksa sjedne ali ovak nije bilo prije! Da li to znači da se trendovi mijenjaju i da napokon ljudima dolazi iz guzice u glavu da ne bacaju pare na tu smrdljivu "ovisnost"?! Ovisnost je u navodnicima jer to ne smatram pravom ovisnošću nego prekenjatorskom ovisnošću!

Još se razmišljam da li da odem na brucošijadu Filozofskog?! U PAUK-u je....neznam, vidjet ću, možda odem, ipak tamo bi trebalo biti možda još više komada neg jučer ;)

Danas je dobar dan, maglovit, tmuran ali dobar, žao mi je susjeda ali naprosto sam raspoložen da su mi Monster Magnet-i pojačani do jaja!

np: Powertrip!

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE GET DOWN!

Post je objavljen 27.11.2004. u 13:32 sati.