Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/domination

Marketing

sliping bjuti...

četvrtak je prošo onak prilično priglupo, pogledo sam tekmu (o tom potom, jer se o meni najdražem dinamu uvijek mogu raspisat i razbrbljat, al mislim da za to moram odvojit cijeli post kojeg ću naslovit tak da ga pročitaju samo muški i meni uvijek drage cure koje shvaćaju zakaj nam je ta najvažnija sporedna stvar na svijetu tolko prirasla srcu --> jer smo ljubomorni na ljepotana Ronaldinha i Veldina Karića), bauljo po blogu, malo slušo muzikicu i otišo spavat s mišlju "pa jebote, moram se probudit u 7:13 sutra"... jesam se probudio? pa naravno.....da NE!
već sam sam sebi glup u pizdu materinu i ekipa po kvartu već zna legende o domiju koji može spavat kolko god treba (a rekord mi je sitnih 18 sati)... jebiga, kaj da radim?! obožavam svoj krevetac i jastuk koji je vikendima redovito zasljinjen tolko da drugi dan jedva odljepim facu koja pol dana ostane smežurana... petak sam proveo doma i u kinu sam pogledo onaj THE VILLAGE... malo dobar, malo fora, malo priglup, malo izneneđujuć, malo razočaravajuć... čudno...

enivej...dakle, ovaj post odlučio sam posvetiti njemu...mom najboljem bezimenom frendu...lejdiz end džentlmen, aj prezent ju DOMIZ BED!



gornji je taj lijepi mekani madrac koji se već anatomski prilagodio mojoj umornoj kičmi (makar najčešće spavam na trbuhu s rukom ispod jastuka, a druga se grije pod jajima), a donji je tolko zasran s pivama, gemištima, sjemenom, majonezom, mašću i ostalim uobičajenim artiklima da se samo jako zdravstveno otporna ekipa skuplja na njemu i gleda tekme (na TV-u koji je prek puta)... ipak, budući da je moj, i njega tu i tam počastim svojim tijelom (to je najčešće onaj "aftrnun nep")... još k tome, veliki se planovi vode o preuređenju sobe tak da se ta dva kreveta spoje pa da bude i udobniji za neke, i praktičniji za neke druge stvari :)

i tak, iz dana u dan, iz noći u noć, domi tu obitava... i uživa... ak mi se netko hoće pridružit, nek komentira...:) si ju, ljudi uz onu staru: "ne dajte da vas jebu...osim ak to hoćete"...

Post je objavljen 27.11.2004. u 04:13 sati.