Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

7 veličanstvenih #3

Nešto kasnije nego inače, ali i ovaj tjedan je lista tu jedina redovita rubrika ovog site, više manje radi se o najvećem broju ljudi nepoznatim igračima koji taj tjedan igraju sjajno. Dosta je uvoda, krenimo:


EDDIE GRIFFIN 7.9ppg 5.7rpg
-vrlo talentiran, ali i glupav igrač koji je bio i iza rešetak. Flip Saunders mu je pružio novu prliku, a ovaj ju je počeo iskorištavati, kako sezona odmiče Griffin igra sve bolje i postaje prva rezerva Garnettu i Olowokandiju.

FRED JONES 12.6ppg 4.8rpg 2.6apg
-igrač koji je do ove sezone bio poznat jedino po tome što je pobijedio na All-star dunk natjecanju. Sad mu se suspenzijom Jacksona, Oneala i Artesa pružila prilika da bude prva opcija Pacersa u napadu. On je pokazao da može ne samo zabijati, nego i dovesti momčad do pobjeda. U predzadnjoj utakmici za zabio 31 poen.

JAMAAL TINSLEY 11.7ppg 8.1 apg 4.1rpg
-karijera ovog igrača je počela sjajno, odmah je postao startni playmaker Pacersa i prvih nekoliko tjedana bio drugi asistent lige. Kasnije je bio u sukobu s Carlisleom, tako da je jedno vrijeme bio i 3. play. Ove sezone je konačno sazrio, te je sad jedan od najbolji pass first playmakera. Još da ima jumpshot bio bi all-star materijal, ovako samo jako dobar igrač.

BOBBY SIMMONS 16.0 ppg 5.2rpg 3.5apg
-prije početka nove sezone bilo mu je predviđeno da igra 15-ak minuta odnosno onoliko koliko će Kerry Kittles izbivati s parketa. Međutim pridošlica iz Netsa se ozlijedio, a ovaj momak je zgrabio priliku i sad će Kittles biti rezerva njemu.

BREVIN KNIGHT 7.0ppg 9.8apg
-ova rubrika bi se trebala zvati:"Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane". Jason Hart je upao na ovu listu prošli tjedan, a kako u momčadi Bobcatsa tako i na ovoj listi ga je zamjenio Brevin Knight. Superiskusni razigravač koji se svojedobno sjajno slagao s našim Kukočem u Hawksima. U zadnje dvije utakmice imao je 34 asista, stvarno za respekt.

BEN GORDON 11.2ppg 2.2rpg
-ne volim ovog igrača da ga jebeš, ali u zadnje vrijeme pruža instant offense s klupe Bullsa i najzaslužniji je što je ta momčad konačno dobila svoju prvu utakmicu. Već sad bi se moglo reći da je Paxon promašio kad ga je uzeo s 3. pickom, jer je to previsoka pozicija za SG od 188cm.

DEVIN HARRIS 9.8ppg 2.8apg
-velika stvar je što je uspio oteti Jasonu Terryu mjesto u petorci, ali nije baš briljirao, sve dok se ovaj nije ozlijedio. S povečanjem minuta mu se povečao i učinak u zadnje 3 tekme zabija 15-ak u 5asista. Najbolji rookie PG.

-ubacit ću slike kasnije, sad mi se neda...

Post je objavljen 26.11.2004. u 20:18 sati.