Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Obavijest go-igračima i onima koji žele igrati go

Štovano pučanstvo gogiča, kako mi je za nazvati Vas što go povremeno igrate,
namjera mi je upoznati Vas s natjecateljskim aktivnostima u narednih par tjedana.
Nakon stanke od tri tjedna, kada je prostor u Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži U Velikoj Gorici u Zagrebačkoj 90, gdje redovno igramo naše vikend-turnire, bio zauzet, zbog čega nismom imali naše turnire, došlo je opet vrijeme kada možemo redovno nastaviti s našim aktivnostima. Na redu su slijedeća natjecanja:
- U subotu 27. 11. 2004. (to je sutra) s početkom u 10:30 igramo redovni vikend-turnir
pod nazivom 7. Jesenski otvoreni go-turnir GKVG. Igra se handicap uz prednosne kamenove koji odgovaraju razlici u kategorijama umanjenoj za 2. Vrijeme za razmišljanje je 30 minuta po igraču po partiji i byoyomi od 15 sekundi za svaki daljnji potez nakon istjeka redovnog vremena za razmišljanje. Turnir je otvorenog tipa, pa može doći svatko tko želi igrati. Pristupnine nema.
- U subotu 04. 12. 2004. igra se u istim prostorima tradicionalni Vaillantov turnir. Sastoji se od dva dijela.
Prvi dio počinje u 09:00. U njemu se natječu mladi igrači u atari-gou. To se djeca iz go-sekcija osnovnih škola Velike Gorice, mladi iz zagrebačkih knjižnica, a očekujemo i ponekog iz Karlovca, pa i iz ostalih djelova Hrvatske koji se žele oprobati u atari-gou. Naravno, ugodno bi nas iznenadio i poneko iz susjednih nam zemalja, jer turnir je otvoren.
Drugi dio počinje u 10:30 i ima pravila redovnih vikend-turnira GKVG. Ovaj dio se ujedno računa i kao 8. Jesenski.
Na Vaillantovim turnirima će biti puno raznih malih praktičnih nagrada iz promidžbenog fonda firme Vaillant, za svakog od natjecatelja ponešto.
- U subotu 11. 12. 2004. održati će se Veliki jesenski go-turnir Go-kluba Velika Gorica. Prema kraju svakog godišnjeg doba klub organizira po jedan veći turnir koji se boduje za Europski rating, a to je jedan od njih. Sve partije se igraju ravnopravno uz vrijeme za razmišljanje od 60 minuta po igraču po partiji i byoyomi od 15 sekundi za svaki daljni potez po istjeku vremena za razmišljanje. Početak je 09:00 u Centru u Zagrebačkoj 90.
- U nedjelju 12.12. 2004. igra se u istim prostorima Prvenstvo Hrvatske u parskom-gou. Početak je u 10:00. Vrijeme za razmišljanje je 45 minuta po paru bez byoyomija.
Dakle gogiči, navalite! Natjecanja i igre neće nedostajati. Granice nam nisu važne, dođite igrati go.
Obavještava bl. Muradenu


Post je objavljen 26.11.2004. u 08:14 sati.