Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

njah njah

Danas sam odgledao "Mrtav ladan" i moram reći da je film ODLIČAN...Od glume do humora i zanimljivih situacija, uz naravno genijalnog Srđana Todorovića. Sada još da nabavim Kengura i Mi nismo anđeli 2...Kad smo već kod : "Mi nismo Anđeli" ima netko prvi dio na divXu?
Danas sam na faksu osmislio gotovo cijelu "Baladu o Anđi" i čak najavio da ću je postati večeras, no jednostavno sam blokirao, budući da sam osmislio sve u glavi. A rijeć je o obradi Profesora Jakova od Let3...
Odlučio sam, idem na Kud Idijote 100%, tako da će i Follow Me imati još jedan report više. Samo da uspijem dobiti kartu...Zato sam u ponedjeljak već u 12 kada počinje preprodaja pred Crossom. Zamislite, dali su samo 200 ulaznica, svašta...No nekako imam predosječaj da bi ulaznica moglo biti do zadnjeh dana, večini ljudi će pretpostavljam prepreka biti tih 40kn.
Adam sutra ide u Zagreb na CRŠ i brucošijadu FERa. Trebao sam i ja, no eto neke stvari su se ispriječile, tako da ostajem u Os, te ću vikend provesti na festivalu amaterskog filma, utakmici Osijek-Rijeka i koncertu Titos Bojsa...Možda neće biti tako loše, a bit će još bolje ako mi Adam iz Zg donese neku majicu Matakovića ili Superhiksa.
np Kud Idijoti - Bepo Vrati se ( Live ). Jedva sam danas pronašao svoju original kazetu "Gratis Hits Live". Uistinu ih nisam dugo slušao, pa ono, bilo je i vrijeme da se vratim. Sada da se još malo posjetim Titos Bojsa, samo kada bih znao gdje mi je taj cd gdje su i oni. Najvjerojatnije mi ga je onaj kome sam posudio, a znam kome sam, zagubio. Morat ću opet sudnuti.
Moram sutra Igichu ići vrati cdiće, već sada sam pretjerao tako da smišljam neke isprike, tih nekolike cda je kod mene dobrih 3 tjedna, grozno, a inaće sve brzo vračam, posebno njemu koji mi je jedna od glavnih baza za nabavljanje nove mjuze...Igich, ako čitaš sorry lega,nekako se budem iskupio. Imaš pivo na koncertu!...

Post je objavljen 25.11.2004. u 23:12 sati.