Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blumorning

Marketing

:))

Evo osmijeh za vas.
A posebno za jednu predivnu djevojku smeđe kose i prelijepih očiju, koja mi je uljepšala dan. Svojim porukama. M. pusa za tebe i virtualni zagrljaj.
Eto, puno sam bolje volje nego prošlih dana.
Mičem se s mrtve točke.
Držite mi palčeve za sutra, prekosutra, ponedjeljak i utorak. Horoskop je dobar, nadam se da je pogođen (iako se to meni jako rijetko događa).
Držite mi palčeve da imam hrabrosti nekome dati hrabrosti da mi bude iskren, da iskrice zapale vatru koju tako želim. Ja gorim!!!
Samo se nadam da neću ugasnuti u trenutku kad bi trebala biti najtoplija.
Znam da ništa ne razumijete, i ne morate razumjeti. Ima netko tko mi je izmamio osmijeh jučer. Netko zbog koga se već dva dana tresem, na koga mislim i netko tko, nadam se misli na mene. Ne mogu spavati, jesti, koncentracija je ravna nuli. Sve zbog toga glasa i tog pogleda. Joooj.
Obožavam ga.
Obožavam ga već sada i nema veze kako će sve ovo završiti, ja ga obožavam.
Ja sam mu pričala o centralnom grijanju i termostatima, a on se onako preslatko smješkao i zadivljeno gledao kao mu otkrivam toplu vodu. Slatkica moja. Tako je dobar. Nježnost mu mogu čitati iz očiju.
Ne znam zašto želi provesti više vremena nego što stvarno mora, ali ja se tome tako veselim. I tako sam sretna. Sutra... jupiiii!!!


Post je objavljen 25.11.2004. u 22:22 sati.