Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/royale

Marketing

cini se da radi...

cini se da blog opet radi. ja mogu stavljat postove, pa valjda i vi mozete stavljat komentare. dakle, svi oni koji su htjeli ostavit komentar na moj prethodni post, i slozit se samnom kak sam ja zakon, sada to konacno mogu napraviti.

poceo sam pisati nekakav putopiscic o onih 6 dana i putovanju za nove godine. u medjuvremenu mi se dogodilo par stvari koje zasluzuju da ih se ovdje napise, ali jednostavno nemam vremena. ovaj tjedan sljakam kao crnac. jucer sam iz firme otisao doma u 11 navecer, jutros sam opet dosao na posao u 9. tak da ce blog morati pricekati.

nego, putopis. dakle, krenuo sam o tome pisati jedan post, koji bi u stvari ispao majka svih postova, toliko velik da ga nitko ne bi ni poceo citat. tak da vjerujem da cu ga ipak razbit na par dijelova, sto ce reci da bi prvi dio mogao ugledati svjetlost bloga prilicno skoro. odabrao sam i slike, njih 28, i prilagodio ih blogu. tak da ce bit i slika. kad sam vec kod toga, evo jedna slicica snimljena prije tjedan dana. ovo je samo za Viki i Marineovu Jubav-Najvecu, u hladnim sjevernim krajevima. ;) dakle ovdje sam se kupao prije tjedan dana. to je otocic Sentosa u Singapuru. nisam bas siguran koje je to more, jer se tu spajaju juzno kinesko more i prolaz Malacce, pa sami odaberite koje vam bolje zvuci.



pozdrav svima kojima su se jutros smrzli prstici dok su skidali led sa stakala na autu. :)


e, da. moj sef pobrinuo se da moja sreca ne bude dugog vijeka. spomenuo je da ce mi slijedeci projekt mozda biti u Moskvi. Moskva u prvom mjesecu, koji ce to sok biti nakon ovog. sa +30 na -200. zato ne tugujte, prijatelji moji. za koji mjesec, kad cu bacacem plamena morat skidat led sa sajbe, pozalit cu sto sam vam postao ovakve slikice uz ovakve komentare...


Post je objavljen 24.11.2004. u 02:55 sati.