Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvaticausa

Marketing

Thanskgiving

Premorena sam i znam za sto cu ja biti zahvalna ovaj Thanksgiving - za malo sna.
U 5.30 imamo prvu tekmu danas (kosarka), igramo u Del Norte High School. Iskreno se nadam da su losi...
al bar sam smazala sendvic s maslacem od kikirikija, to daje energije.

Cijeli dan danas je bio jedna velika sala. Prvi sat radimo na svojim web siteovima. btw. moj je o Hrvatskoj. What a suprise!
mislim, mogu pisat sto god hocu, naucit ih brzinski o svemu sto zelim da znaju uz dodatak da ja znam milijun puta vise znaci nema sanse da pogrijesim na toj temi.
what can I say, I'm a genious!

drugi sat matematika, dobijemo testove koje smo pisali jucer, sretna cijeli sat zbog 98 posto na testu.

ostale sate gledamo film, citamo, ma koncentracije nema nigdje na vidiku. Jedino mi je u mislima "moj" krevet i ideja kako bi bilo lijepo drijemati dok ova kisi lupka po prozoru.

Jucer su nasi decki imali tekmu (kosarka takoder jer je zima sezona za taj sport) i izgubili su. Del Norte guys su ih rasturili. Najveca javna skola tu je La Cueva i tu je sport hard-core. Ne daju oni svima da igraju ko sto Akademija dopusti.(inace ja ne bih bila u ekipi hehe)

La Cueva svake godine osvaja sve moguce sto se moze osvojiti, a u proljece , kad sezona baseballa pocne moraju pobijediti u uzastopnih 5-6 tekmi i oborit ce neki nacionalni rekord u broju uzastopnih pobjeda. Trenutno su undefeated u negdje 60 baseball utakmica. Ako uspiju, onda imaju status bogova,otici ce u najbolje college kod najboljih trenera. Nije los taj sport!

Meni nedostaje rukomet...rukomet je ovdje nepoznat pojam. Mislim da cu si uzet zadatak da to promijenim. Rukomet je super sport, jos bolji kad Hrvati gospodare tim svijetom :)


prosli vikend sam bar uzivala u Monster Truck Madness. Imala i guest pass pa sam prije predstave pricala sa svim vozacima, zezali se, slikali i bilo zabavno. A sta cu radit ovih pet dana osim jesti pumpkin-pie?

Post je objavljen 23.11.2004. u 21:19 sati.