Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hot

Marketing

Visual Basic .NET - od početnika do gurua

Otvorio sam ovaj site kako bi vam omogućio da zajedno učimo Visual Basic.NET. Za one koji ne znaju radi se o objektno orijentiranom programskom jeziku utemeljenom na .NET (dot net) platformi koja je po Microsoftu nešto iznimno i do sada neviđeno. Ako niste razumjeli što sam rekao ne brinite se. Sve ću objasniti u lekcijama koji slijede.

Moram priznati da nisam apsolutni početnik, ali, isto tako, nisam ni guru mada sam uvijek znao puno više od samozvanih gurua. Nadam se da će vam se školica svidjeti. Pozivam vas sve da učimo zajedno. Javljate se sa prijedlozima, pohvalama, kritikama...

Inače, za vas totalne početnike, Visual Basic.NET-om ne samo da možete programirati klasične Windows aplikacije već sa lakoćom možete kreirati i dinamične web stranice uz pomoć ASP.NET. ASP.NET nije drugi jezik nego samo skupina klasa unutar .NET biblioteke klasa (class library). Ako ni ovo niste razumjeli, ne brinite. Zato sam se i odlučio otvoriti ovaj site.

Tako započinje škola Visual Basic. NET-a. Svi koji ste zainteresirani možete skinuti s ove adrese školu Visual Basic. NET-a ili skoknuti na web stranice na kojima možete pronaći dosta zanimljivih stvari vezanih uz Visual Basic.

Veličina: 162 Kb Download ili vbnet.blog.hr


Post je objavljen 23.11.2004. u 15:41 sati.