Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

KRIMINALI OVE VLADE - VJERUJE IM MALO VIŠE OD 10 % HRVATA!!!



ISTRAŽIVANJE PULSA
Vladi ne vjeruje 82 posto građana

ZAGREB – Većina hrvatskih građana i dalje traži ostavku Miomira Žužula, ali je Vlada u posljednjih deset dana uspjela uvjeriti dio građana, ponajprije pristaša HDZ-a, da ministar treba ostati. To proizlazi iz najnovijeg istraživanja agencije Puls, provedenog u utorak, 16. studenoga.
Na reprezentativnom uzorku od 600 građana Puls je došao i do podatka da većina građana (62 posto) uopće nije primijetila Vladinu promotivnu kampanju u medijima, pod nazivom »Otvorena vrata«. Od onih 38 posto, koji su je primijetili, samo 8 posto smatra da Vlada njome želi poboljšati informiranje građana.Većina od 52 posto smatra da je cilj kampanje potpora Jadranki Kosor, dok 25 posto njih smatra da je riječ o promociji uspjeha Vlade.

Vlada telefonskom sjednicom odbila zahtjev oporbe za smjenom Žužula
Na izvanrednoj, telefonskoj sjednici Vlada je jučer odbila zahtjev saborske oporbe za smjenom ministra vanjskih poslova Miomira Žužula zbog navodnog sukoba interesa u slučaju otpisa dugova tvrtki Imostroj. Vlada u očitovanju navodi da smatra kako ne postoje razlozi za pokretanje pitanja povjerenja ministru Žužulu i zato predlaže Saboru da odbije Prijedlog za izglasavanjem nepovjerenja. U Banskim dvorima smatraju da je cijeli navodni slučaj iskonstruiran, a da su argumenti koji se iznose u Prijedlogu za pokretanje pitanja povjerenja netočni i površni, te dovode do potpuno pogrešnih zaključaka. Odbijanje zahtjeva za Žužulovom smjenom Vlada temelji i na izvješću Državnog odvjetništva koje je utvrdilo da u postupanju ministra Žužula u tom slučaju nije bilo nikakvih elemenata kaznenog djela


Ministarstvo skupljalo novce za računala koja će dobiti za nula kuna
Javni natječaj koji je Ministarstvo Jadranke Kosor početkom mjeseca raspisalo za nabavku 600 kompjutera namijenjenih obiteljima s osam i više djece SDP-ovom Ivici Pančiću u najmanju je ruku sumnjiv. On je podsjetio da je ljetos u Umagu pod pokroviteljstvom Ministarstva organiziran humanitarni koncert na kojem je, prema riječima organizatora, skupljeno i više od planiranog novca za kupnju računala za tu svrhu. U međuvremenu je i tvrtka Hewlett Packard odlučila donirati kompjutere, pa se Pančić čudi što Ministarstvo raspisuje natječaj za kupnju kompjutera. Zasad Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti nema komentara.


Post je objavljen 18.11.2004. u 13:28 sati.