Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

GOTOVINU ZA PREDSJEDNIKA; ZAŠTO ĆU UŽIVATI AKO ODABERU KOSOR ILI MESIĆA

Ante Gotovina,hrvatski legionar,borbenih snaga iza kojih stoji Crkva obzirom na širenje katoličke vjere po Africi koje su legionari provodili, jedini zaslužuje od svih dosad očitovanih kandidata biti predsjednik Republike Hrvatske.
O tome kao i pokretu za Antu Gotovinu za predsjednika RH sutra ili prekosutra, ali sada samo objašnjenje naslova povog posta.
Ukoliko Kosorica ili Mesić budu izabrani za predsjednika RH,to će biti fantastična prigoda da se na velika vrata vratim u medije. Deinstalirati ću ih za manje od godinu dana i hrvatski gradjani s kumulativno simboličnom količinom mozga (tj.oni koji su glasali, a ne glasovali, za njih),trebati će na izvanredne izbore do sredine 2006.
Hrvati to vole,naposljetku. Čekati u redovima, vozikati se po gradu (Zagrebu,op.p.) i svirati hurcu, glumiti zapOslenost (a čiji nerad plaćaju porezni obveznici),važnost i zauzetost, peglati kartice i jadikovati se.
Sve su to glavna zanimanja Hrvata danas,onih Hrvata koji ne rade na uzdizanju svoje zemlje u razvoju,proizvodnji i plasmanu globalno konkurentnih izvoznih roba i usluga.
Sa Kosoricom,www. otvorena-vrata.hr iz Hrvatske s odgovarajućim kaznenim i materijalnim sankcijama očekuje i njezina mentora,Sanadera,koji u kriminalu Žužula ne vidi ništa vanozakonskog.
Ako je kriminal zakon u Hrvatskoj, s političarima se može obračunati i jezikom kojega političari jako dobro razumiju i koji je, po njima, legalan i legitiman.
Kriminalom.
Samo u tom trenutku kriminal postaje kriminal, i oni staju u odbranu hrvatskog čovjeka u zaštitu od kriminala.
Tko će,u tom slučaju, stati u zaštitu Hrvata?


Post je objavljen 18.11.2004. u 10:32 sati.