Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickness

Marketing

SEXY ( I )


Tangice taj lijepi dodatak na zenskom tijelu..Ima li ista ljepse nego vidjeti zensku guzu sa tangama, jos ako su one tanke skroz izazovne prava stvar..
Tange sluze da dodje guza do izrazaja, da je ljepsi opip guzova, da ti podigne pogled sa nogu na guze, da te napale kad se skinete..Ako hoces brzi sex tange samo mrvicu pomaknes i eto te unutra..Sad imaju tange malo sire nazad, pa one tanke skroz, cipkaste itd itd..Jedan od najljepsih odjevnih predmeta...

Sad mene zanima da li ce i ovo razdoblje koje vlada u nosenju tangi prestati i vratiti se nazad kada su se nosile one obicne gacice??
Svakako se skoro sva moda vraca u proslost pa reko da nece mozda i to s vremeno proci..
Citao sam kako je neka mama svojim kcerkama napravila posebne tange posto su njene kcerke nosale tange a nekada nisu ni nosile gacice da bi im guzovi dosli do punog izrazaja, tako je ona izumila gacice koje imaju jednu gumu a ta guma stoju ispod guzica i pridrzava prednji dio gacica..Domisljato zar ne??

Da li volite tange ili vise volite obicne gacice??

Evo nesto i o novim grudnjacima koji izgledaju ovako:



Engleska firma Janet Reger je lansirala novu kolekciju erotskog rublja s grudnjacima koji otkrivaju grudi i pripadajućim seksi tangama. Modeli od kože i svile mogu se kupiti u Londonu "već" od 40 funti na više, a promovira ih ljepotica Ruthie s poznate "Treće stranice" tabloida Sun. "Goli grudnjaci" odlično će poslužiti djevojkama poput nje koje pomoću seksi izgleda traže vrtoglavi uspjeh, slavu i lovu.

Nisu losi zar ne?


Post je objavljen 17.11.2004. u 18:54 sati.