Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pljugarxpsp1

Marketing

RADO GUZLAM ZAGNOJENE BABE

Kao svoj prvi post u novom XP SP1 izdanju, pišem o babi donatorki iz koje TBC furnja ko iz reisa dove.

BABA se zvala Koviljka, povratnica u Sarajevo, 78 godina, nema penzije, nema muža nije imala djece a ima stan. Ružna i isprepadana, merhabala je i selamila sve redom, ubacivala slovo H gdje god je mogla i redovno slušala Envera Šandinliju i Zelenu Panoramu.
Uzeo sam je na foru, u svom predstavljanju sam joj naglasio da sam "Šehid" bez porodice i da se drogiram, nabacio sam joj i priču da imam geler u glaviću i da mi je kurac sav namagnetisan i da me stalno lupaju gromovi. Suha cupi je konačno nakvasala i đeljo sam je satima. Bilo joj je dobro dok ga nisam izvadio da je poprskam po protezi i ustima.
"Pa ti nisi sunećen!" - viknula je i povukla se u stranu.
"Nisam!" - rekoh, "jel' problem?"
"Ma nije, samo mi nije najjasnije!"
Pošto me jahala k'o konja, s punim pravom me osudila zbog mojih laži, no i ja sam nju provalio. Kurva nije imala samo TBC već i sifilis i hepatits C. Rekao sam joj da nisam kriv što lažem, to me uzbuđuje, i nakon što sam joj rekao da i ona provaljena na kraju je pristala da je isprskam. Bilo je blaženo.

Nema boljih pičoka od starih inficiranih povratnica ili od obespravljenih i deložiranih izbjeglica, jebo kurvu koja ima šta jesti i koja ima gdje spavati.

"Javim vam se uskoro iz debelog hlada, mada ... BILO BI MI DOSADNO BEZ VAS!!! (i nasnifanih vuna što dobro blajve kobas!)"

Post je objavljen 17.11.2004. u 15:23 sati.