Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inventura

Marketing

hiding place

danas sam na posao morala doci sat vremena ranije da bi napravila nesto sto traje 3 minute, pa pijem kavu, checkiram mailove i gledam sta ima novog na netu.... boli me zub - kazna za odgadjanje zubara mjesecima - sad nakon posla moram silom prilika na to za mene najgore mjesto na svijetu... (narucila sam se i na generalku kod ginekologa, btw - jos samo ortodont i krizam doktore sa to-do liste!!!)
ujutro sam odlazila iz stana, a u njemu je ostao spavati moj novi ____ (nemogu sad smisliti ime!)... jos uvijek se nismo razdvojili, od onog petka kad smo se prvi put poljubili. cetkicu za zube kupili smo mu zajedno, onaj dan kad sam pisala o tome, a pred par dana dobio je i rezervne kljuceve od mog stana... on kuha (jej! :))), citamo iste knjige i gledamo iste filmove, a on cak vozi isti auto kao i ja! najnormalnije prica o tome kako smo zajedno, otvara vrata mojim frendicama, kuha im caj, prica o tome sta cemo raditi preko zime, a sta na ljeto i sto je najbolje - meni to nimalo ne smeta... zasad jos nisam pozeljela pobjeci. Nesreca se naravno javila, a ni Drugi nije odustao. odlucila sam se pokriti preko glave i cekati da prodje/prodju... a proci moraju. jednog dana. nadam se uskoro.
muci me malo jedan vikend u skoroj buducnosti, koji bi trebala provesti sa Nesrecom i tri frenda, van zagreba i van mog novo izgradjenog hiding place-a... ali do tad, ko ziv, ko mrtav... meni je trenutno okej...

Post je objavljen 17.11.2004. u 10:20 sati.