Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickness

Marketing

? ( I )


Sta kontaju dvoje mladih koji su tek poceli vezu..
Ona misli: Fin je on samo ne bude li mi pruzao vise paznje ostavicu ga odma..Pustit cu ga malo da vidim kako se ponasa i jeli dobar prema meni.

On misli: Jao jedva cekam da mi starci odu na selo pa da je zovnem kod sebe mozda se i kresnemo tada..Nije vazno to sta osjecamo mi jedno prema drugom vazno je da se mi kresnemo tj da ja nju kresnem..

U tom stilu razmislja dosta muskaraca..Eto ja se sada zapitam ima li cura koje kontaju muskarca samo za krevet a da li je on prema njima ok ili ne nije vazno..???
Evo bio sam na jednom mjestu i tamo po pricama ovih momaka mogu zakljuciti da je sex postao nekako slobodna tema medju muskarcima i curama..Ima prostora gdje moras ono upoznati prvo prijateljice od te cure pa polako do nje onda doci i onda se oko nje muciti da bi je odve do sobe a da ucinis nesto to je vec neka druga prica...
Tu gdje sam bio izgleda da nije tako..Dovoljno je samo odvesti tu djevojku a ona odma zna sta je ciniti..??
Nego SEX SEX i samo SEX a gdje je tu ZASTITA?? Guma glavu cuva?? Dosta je mladih djevojaka koje su ostale trudne, haj necemo sada ovako reci da ispadne da je to njihova krivica ali je i njihova i toga momka..
Sex bez kondoma naravno da je uzitak ali kasnije moze da boli glava..Glavno je prodavanje price JA CU GA IZVADITI NA VRIJEME pa presauga onda ... Svaka cast ima cura koje kazu nemas gume nema igranja i cao..Ali ima onih kojima je svejedno pa onda i muskarcu valjda bude svejedno,,Ne znam sta sam htjeo ovim blogom postici ali sam glavu malo oslobodio..U ovome mjestu gdje sam bio ovih dana jedna djevojka koja se prije rata druzila sa mnom tj mi smo je zajebaali i maltretirali mladja je od mene par godina., ali ja sam se sjebo kad sam je prije godinu 2 vidio trudnu?? Covjece pa sta misle ti tinejšeri,parovi mladi?? Jebo te ipak o tome treba dobro razmisliti...

Znaci GUMA GLAVU CUVA ??? Poslije jebanja nema kajanja jebi ga..


Post je objavljen 16.11.2004. u 20:28 sati.