Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Pred odlazak iz Tokya za Osaku

Za oko sat vremena odlazimo za Osaku. Neznam da li cu tamo imati internet.
Program za tri dana mi jos nije poznat. Plan je obici neke institucije gdje se radi s mladima igrom goa. Biti ce to skole, a planira se posjetiti i institucija koja radi s mladima s posebnim potrebama. Utisci u crticama idu kod mene u notes, a kada se sredim od toga ce nastati postovi. Mozda pokoji jaci dozivljaj krene i precicom odmah u blog.
Danas smo prije podne malo prosetali ovim djelicem Tokya ne bi li sto vidjeli, a mozda i kupili, koliko nam vrlo skromne mogucnosti dozvoljavaju. Ja sam promatrao ljude u prolazu, kojih je na ulicama ipak, u ovo doba dana, bilo podosta. Hod je ono sto mi je privuklo pozornost. Kojih li razlika. Hod je nesto kao rukopis, samo to se radi nogama u smislu kretanja. Tu opet uocih kako je to u zena ovdje izrazita posebnost. Koliko li samo nacina hodanja. Vecina Japanki je pomalo pogrbljena. Noge idu malo i 'o'. Ima ih koje kao da ne mogu ispruziti noge u kloljenima, pa neke kao da veslaju.... Kod muskaraca je to nekako manje naglaseno, ali zato jos raznovrsnije. Vjerojatno je nesto tako i kod nas, ali neznam zasto nisam na to obracao paznju.
Ljudi se razlikuju po rukopisu, ali i ovo je individualnost.
Kako je ovdje pismo drugacije, valjda je u hodu neka posebnost.
Bio sam i tamo gdje je onaj covjek uredjivao onu zemlju oko drveca i prebrojio ih. krivo ranije napisah drveta nije pet nego 12. No priblizno sam bio tu. Ocito nisam pamtio kvantitetu nego kvalitetu.
Skvadro javljam se iz Osake, a ako ne onda iz Zagreba.
bl. Muradenu

Post je objavljen 16.11.2004. u 04:26 sati.