Prijatelji se rastaju - Princess in her princess story - Blog.hr

Prijatelji se rastaju

=) Slušajte ovo usput

Sjedim u mraku za kompjuterom i pišem ovaj post.. I dok slušam stihove Parnog valjka ,,Sve još miriše na nju i dan i jutro što će doći. Nakon ove noći, noći bez sna. I dvijesto godina da ih brojim u samoći, otkako je otišla...'' i pljusak vani.. Kapljice koje udaraju od pod i stvaraju pijesme.... Ta prokleta kiša koja probudi usamljenost i tužna razmišljanja ljudima... Tako i mene je začarala... A pijesma meni draga me prisjetila da ima još samo 6 dana do kraja godine.... Da... 6 dana me dijeli od praznika i završetka mog školovanja u osnovnoj školi....Za 6 dana opraštat ću se od škole i svojih prijatelja s kojima sam provela 8. Godina svog života.... S nekima i 9... Došlo je i to vrijeme kad se prijatellji rastaju... Nakon 8 godina provedenih skupa, svakodnevno druženje...Nije lagano se oprostit od ljudi s kojima sam provela više od pola svog života s kojima sam se smijala, plakala, zabavljala, bila razocarana.Sad je došlo vrijeme da se raziđemo da svak ode svojim putem kao na križanju ceste...Sad polako otvaram novi prazan list na koji ću ispuniti nadam se smjehom, zabavom, prijateljstvom i ljubavlju, ali naravno nikad neću zaboravit ni izbrisat sjećanje na svoj stari 8.b razred, na svoju školu, prijatelje... Ipak tu sam naučila što je ljubav i prijateljstvo i kako postići ono što nemogu dobiti, a naučila sam i pasti i kako ne tugoat kada doživim poraz....Naučila sam da se neke stvari ne mogu promijenit , ma koliko pokušavala i da se moram suočit s njima.... Naučila sam se oslonit na sebe i na druge ljude... Nadam se da ću bit sretna kao što sam bila u ovoj školi pa i više... I naći prave prijatelje na kojih ću se moći osloniti sljedećih 4 godina...

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Ako želite skinuti ovu sliku kliknite OVDJE


ponedjeljak, 01.06.2009., 16:58


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< lipanj, 2009 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Prosinac 2009 (1)
Listopad 2009 (2)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (3)
Lipanj 2009 (4)
Svibanj 2009 (3)
Travanj 2009 (2)
Ožujak 2009 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Blohg
You know how when you were a little kid and you believed in fairy tales, that fantasy of what your life would be, white dress, prince charming who would carry you away to a castle on a hill. You would lie in bed at night and close your eyes and you had complete and utter faith. Santa Claus, the Tooth Fairy, Prince Charming, they were so close you could taste them, but eventually you grow up, one day you open your eyes and the fairy tale disappears. Most people turn to the things and people they can trust. But the thing is its hard to let go of that fairy tale entirely cause almost everyone has that smallest bit of hope, of faith, that one day they will open their eyes and it will come true.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



At the end of the day faith is a funny thing. It turns up when you don't really expect it. Its like one day you realize that the fairy tale may be slightly different than you dreamed. The castle, well, it may not be a castle. And its not so important happy ever after, just that its happy right now. See once in a while, once in a blue moon, people will surprise you , and once in a while people may even take your breath away.



<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
A true friend is one who holds your hand and touches your heart.
(Gabriel Garcia Marquez)



Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Maybe God wants you to meet many wrong people before you
meet the right one, so when this happens, you`ll be thankfull.

(Gabriel Garcia Marquez)


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Najsigurniji način da ne postaneš vrlo nesretan jest taj da ne
zahtijevaš da budeš vrlo sretan.

Artur Schopenhauer


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
trying to BE the right person.

Gloria Steinem



Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Never stop smiling, not even when you`re sad, someone might fall
in love with your smile!

Gabriel Garcia Marquez


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
I love you not for whom you are, but who I am when I’m by your
side.

Gabriel Garcia Marquez


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

<3 Čitan <3


Credits:
- buba-mara - x -