Moj prvi put film - Stvarne djevojke

srijeda , 19.12.2018.

Moj prvi put










Click here: Moj prvi put film






Rekla mi je da se presvucem, i da idemo spavati. Onda dolazi i drugi put. Medjutim bio je njezan. Jos smo se jednom pojebali ali vise nije bolilo kao prvi put iako mi je zestoko tukao maternicu dok me sevio.



moj prvi put film

Nije čak oprala ni suđe, da ne pričam o tome da nije malo i počistila. Ali, to sa devojkama, zvuči zanimljivo, u pravu si. Vidjela sam da zeninog auta nema te pozvonila na vrata.



moj prvi put film

Udala se mlada bh. pjevačica Ilma Karahmet - Ako niste spremni da napravite ovaj korak, vaš partner to mora da razume, a ako i dalje naporno insistira, šutnite ga - taj ni ne želi ništa više od vas osim telesnog zadovoljstva. Brzo je bio gotov i istresao svoju spremu u moju ranjenu guzu.



moj prvi put film

Progovorila je o golotinji sa magazinom PageSix: Imam seks u ovom filmu. Nije graciozno, emocionalno je. Prvi put kada moj lik to učini, nije spremna. Onda dolazi i drugi put. Nisam ni marila ko je bio okolo. Ekipa je bila povučena, preduzete su sve mere opreza, ai i znala sam da je to važno za lik. Nikada nisam činila da moja porodica oseća sramotu zbog svojih tela, što je drugačije od mog iskustva — moji roditelji, veći Evropljani od mene, bili su konzervativni. Holesterol mi je dobar, spavam 9h dnevno, radim jogu, svakodnevno pešačim. Pazim na svoj unutrašnji život. I zadovoljna sam sobom. Ostajem i hidrirana — pijem mnogo vode. Dnevno popijem sok od svežeg limuna i celera.



Kada je vreme za prvi put?
Kada mi se nakon par minuta jezik dobro natopio njenim sokovima, rešila sam da je strastveno poljubim, jer sam videla da voli da tako delimo sokove. Pitamo me jesam li kada što imao u guzi na što sma ja odgovorio da ne. Pazim na svoj unutrašnji život. Tamo me docekao Ivan i rekao mi da legnem na trbuh na krevet. Legao sam na leda.

[Udovica trazi brak|Erotski sms|Nekretnine Crna Gora ]






Oznake: moj, prvi, put

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.