nedjelja, 02.05.2010.

Neredi u Zagrebu

Divno. Prava smo gamad. Uzimaju nam od plaća, pljačkaju nas gdje stignu a mi se bunimo gdje???? Na onom usranom stadionu u koji su utukli popriličan broj milijunčića NAŠIH novaca.
Pa ako već imate viška energije dragi "navijači" odite onda pred sabor i tamo radite sranja a ne na utakmici. Kaj bi bilo da je Dinamo izgubio? Onda bi zapalili cijeli grad? Koja ste vi to gamad da svoj vlastiti grad uništavate? Palite aute i ostala sranja, bilo bi bolje da ste redovno išli u školu, onda bi znali da nas sve zajedno guzi netko drugi a ne ljudi koji paze da ne radite sranja po gradu.
Btw, jebale vas baklje, gurnite si ih u guzicu ak ih baš morate koristiti. Možda ne bi bilo loše da jednom probate proslaviti Dinamovu pobjedu (ili poraz) bez razbijanja. To vam nije palo na pamet? Ili da zatučete onoga kretena koji je prvi zapalio baklju pa da se to rješava odmah bez pomoći policije? Možda bi vam to malo podiglo rejting kod ostatka građana?
Puno pitanja a malo odgovora. Neka to budu retorička pitanja jer pameti na našim tekmama nema.
E da, još jedna sitnica. Pronađite idiota koji je zaslužan za osljepljivanje policajca jer će se ta budala sigurno prekenjavati u lokalnoj birtiji pa ga onda lijepo odvedite do prve PP.
Nažalost, oni normalni BBB i ostali navijači dolaze na ne baš jako dobar glas zbog pojedinaca koji stalno rade sranja ali odgovornost je i na vama koji ste tamo i to gledate jer možete nešto napraviti a na kraju ne napravite ništa.

- 22:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 01.05.2010.

Praznik rada

P eto, sretan vam svima praznik rada!!! Naročito onima koji su danas (nepotrebno) radili - pri to mislim na trgovce koji rade kadgod se nekom digne bez ikakvih posljedica a sve u interesu profitabilnosti i zarađivanja još i još više love za nekog masnog rvackog kapitalca.
Nema veze, barem ste svi vi koje boli kita za ljude koji rade i kada za to nema potrebe mogli u zadnji čas kupiti ćevape ili kruh koje niste stigli kupiti dan ranije.
Sretan i vama praznik rada.

- 21:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.