EKSKLUZIVNO!EKSPLOZIVNO!NECENZURIRANO!

Da nije istina bila bi gola laž! Poznata je činjenica da Karambol fun club koristi neoficijelne metode vrbovanja svog članstva; naljepnicama na nekretnine, bedževima na pokretnine, majicama na prolaznike, cedeima u cede plejere, pa čak i koncertima Karambola. U posjedu sam materijala koji dokazuju kako su se sudbina, splet okolnosti te isti fun club poigrali s ugledom i izgledom naoko nevinog i naivnog sugrađanina, veleBeata.
Dolje priloženi promidžbeni pamflet dokazuje ono što svi znaju a nitko ne smije javno reći. Budite oprezni i - lijepi. Jer, dok vi bezbrižno šetate ulicom planirajući šta orobiti, nježno gladeći pajzerom najskuplje primjerke nečijih BMW-a, kupujete Zepter kojim ćete gađati voljeno biće, odlazite u omiljeni kafić gdje na miru možete razbiti svakog tko je pijaniji od vas, postavljate minsko ekslozivna tijela pod dimnjak u nadi da će Djed Mraz ove godine ipak doći... dotle će vas sljedbenici The Karambol Fun Culta zaskočiti, onesposobiti i navući svoju majicu preko glave. Smatrajte se POKORENIM. Pali ste k'o Prozor, k'o čast u Saboru, kao Engleska na Wembleyu! I to nije sve!! Još će vas uvjeriti da glasnim slušanjem Karambolovih cedea možete neutralizirati opravdani gnjev roditelja, da nošenjem bedža na cijenjenoj pozadini osiguravate miran prolaz kroz Ivankovo, kao i da ćete printanjem omota za singl Djetinjstvo učiniti mali print za čovjeka a veliki za čovječanstvo.
Što se g-dina veleBeata tiče, budimo obzirni i altruistični jer... On je samo vrh u piramidi podleglih opakim postupcima vrbovanja The Karambol-a. Da se mene pitalo, gospodin veleBeat dobio bi 2 bedža promjera 1,5 metar. Jedan za naprijed i jedan za na leđa. Bio bi Čovjek-Sendvič da sam ja The Karambol! Al` nisam. Ni bedž nemam! A o raznobojnim odjevnim predmetima i sumnjivim The Karambol modnim dodacima da i ne govorim. Al' čekam... Da me zaskoče. Da im se podam!
Stoga ne propustiite slijedeće čitanje, budite s nama i u četvrtak u istom terminu. Očekuje vas ekskluzivni, nikad objavljeni i nadasve poučni post: gospodin veleBeat i The Karambol!

28.11.2007. | 08:38 | 14 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (9)
Studeni 2007 (11)
Listopad 2007 (16)
Rujan 2007 (16)
Kolovoz 2007 (18)
Srpanj 2007 (7)

< studeni, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

OPIS BLOGA

KAO DIJETE željela sam biti odrasla.
KAO ODRASLA želim biti dijete.
KAD OSTARIM željet ću biti...
JOŠ MALO JA!

LINKOVI ZA LEKTIRU

Udruga ljubitelja filma RARE





SEPTICA



Barinic strip i ilustracije


The Karambol


PAKŠU BLOG



ck.us/img207/4781/bannerikonafy1.gif" border="0" alt="Ihttp://renki.blog.hr/




Tommy
Negativni
Beastie Boy
Pridaždevnjačicki
Jockey Full of Burbon



AKO BAŠ MORATE

ukoliko znate tajnu dobitne kombinacije lotoa, osjećajte se slobodnim poslati na ovu adresu:
nera0501@net.hr
zauzvrat odgovaram šifrom za Coca-Colu

Free Hit Counter
Free Hit Counter