UTJECAJ SREDNJEG VIJEKA NA POPULARIZACIJU FEMINIZIRANIH GLAZBALA TE NJEGOVO PROUZROKOVANJE ŠIRENJU HOMOSEKSUALIZMA U DOGLEDNOJ BUDUĆNOSTI

Kao što se u staro doba vjerovalo kako nošenje ametista u pupku sprečava od opijanja alkoholom, tako u modernoj današnjici postoji znanstvena teza kako instrumentaloterapija učinkovito djeluje na seksualnu orijentaciju individue. Dakle, ukoliko vam je emotivno-seksualni život osiromašen, učmao, monoton te isprazan, predlažem nekoliko korisnih savjeta za širenje novih vidika te obogaćivanja bijednog spolnog života, a sve to ni manje ni više, do li slušenjem te (najzagriženijima i najupornijima) muziciranjem dotičnih instrumenata.
No, da ne slovogubimo, krenimo redom:

LUTNJA - žičani instrument srodan bliskoistočnom drvenom glazbalu falusnog naziva (u originalu) ud , lutnja ima nježan i profinjen zvuk koji svojim tonovima uvelike podsjeća na visoke frekvencije glasova Bečkih Dječaka te ostalih kastrata. U srednjem vijeku, kao obvezni dio obrazovanja, svi plemići imali su muziciranje lutnje, što je, na koncu, izazvalo i porast nataliteta retardiranih nasljednika jer muziciranje iste nije izazivalo samo pederluk već je euforija odlazila i do granica incesta. Lutnja ima vrlo perfidan oblik- svijeni vrat te dubok okrugli stražnji dio. Takav guzičasti oblik nesavjesno je poticao plemiće na feminiziranost seksualnog nagona te su mahom postajali podložni karakteru instrumenta- nježni i profinjeni.

Plemić-transvestit pokušava nježnim pogledom ostaviti dojam ugode sviranja lutnje
Image Hosted by ImageShack.us


HARFA - također spada u porodicu žičanih instrumenata. Raspona je oktava 2-6. Mada postoji vjerovanje kako pederčine više vole dvije oktave (otuda u kasnije vrijeme nastaje izraz DVOCIJEVKE), šest oktava neizostavno je rezervirano za homoseksualne egzibicioniste željne širenja svojih mogućnosti. Harfine žice nejednake su dužine što je vjerni ukazatelj vizualnog dojma različitih veličina. Penisa. Harfa se svira objema rukama i međunožjem. Teško je riječima opisati ugodu koju muziciranje ovog instrumenta ima kao uzrok. Svojim istančanim tonovima, ostavlja dojam kora eunuha te prekrasnu vizualnu impresiju trzanja. Žica vrhovima prstiju.

Feminizirani svirač harfe samozadovoljava se muziciranjem iste
Image Hosted by ImageShack.us


CIMBAL - Porijeklo ovog trapeznog glazbala navodno vuče iz Mađarske te je stoga sama činjenica kako je to također pederski instrument, još nevjerojatnija obzirom na žestinu i impulzivnost te narodnosti. Cimbal je pučki instrument. Žice su podjeljene po duljini 3:2 (koincidencija dvocijevke, ili?) o kojih se udara drvenim štapićima zadebljanih kraje. Iste je moguće primjeniti i u druge svrhe osamljeničke zabave. Ima prilično rezak i nejasan zvuk što se često uspoređuje s ispuštanjem neartikuliranih krikova prilikom seksualne ugode u poziciji muško-muško.

Slika prikazuje način pićenja po cimbalu
Image Hosted by ImageShack.us


TRIANGL - postojanje ovog instrumenta također datira iz kasnog srednjeg vijeka. U nas je još poznat pod deminutivno-pederskim nazivom trokutić. Načinjen je od čelične šipke svijene u stranise istostranog trokuta i s jedne strane je obavezno otvoren. U nj se udara vretenastim čeličnim štapićem. Jest da ovo glazbalo oblikom više podjeća na intimne dijelove ženskog organa, ono što ga neizostavno čini pederskim jest činjenica da mu skala dinamičkog nijansiranja tonova ide od nježnog pianissima do fortea i ovisi o debljini štapića. Pederčine koje u vezi žele biti ženski dio, obavezno upotrebljavaju tanje štapiće ne bi li dobili što veću visoku frekvenciju.

Na ovoj slici možete uočiti profinjenost držanja triangla
Image Hosted by ImageShack.us




Autor ovog posta ograđuje se od svake odgovornosti te mogućnosti posljedica izazvanih utjecajem gore navedenog opisa jer je pod velikim pritiskom bio izložen izazovu te nagovaranju potencijalnih čitatelja da objavi ovaj post. No, to nije sve! U nastavku slijedi:
DUGMETARA RASTEGAČA
GONG
FRULICA
KSILOFON
i još
i još
još
...

17.09.2007. | 08:24 | 14 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (9)
Studeni 2007 (11)
Listopad 2007 (16)
Rujan 2007 (16)
Kolovoz 2007 (18)
Srpanj 2007 (7)

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

OPIS BLOGA

KAO DIJETE željela sam biti odrasla.
KAO ODRASLA želim biti dijete.
KAD OSTARIM željet ću biti...
JOŠ MALO JA!

LINKOVI ZA LEKTIRU

Udruga ljubitelja filma RARE





SEPTICA



Barinic strip i ilustracije


The Karambol


PAKŠU BLOG



ck.us/img207/4781/bannerikonafy1.gif" border="0" alt="Ihttp://renki.blog.hr/




Tommy
Negativni
Beastie Boy
Pridaždevnjačicki
Jockey Full of Burbon



AKO BAŠ MORATE

ukoliko znate tajnu dobitne kombinacije lotoa, osjećajte se slobodnim poslati na ovu adresu:
nera0501@net.hr
zauzvrat odgovaram šifrom za Coca-Colu

Free Hit Counter
Free Hit Counter