Besplatna radionica robotike - Pronađi pratnju

nedjelja , 23.12.2018.

Besplatna radionica digitalne pismenosti, programiranja i robotike – STEM auto 2018.










Click here: Besplatna radionica robotike






Sav pribor i materijal za radionice su obezbeđeni, a učešće je besplatno, ali uz obaveznu prethodnu prijavu zbog ograničenog broja mesta. Nakon toga će se govoriti o mogućnostima recikliranja i uporabe pojedinog otpada. Više informacija o ovoj radionici nalazi se na:. To znači da u motoru ništa ne gori, nema eksplozija, pa tako nema gotovo nikakve opasnosti za onoga tko koristi motor.



Besplatna radionica robotike

Osim izgleda, jako je bitan faktor društvene povezanosti kod igranja i upravo tu društvenu notu želimo istaknuti primjerom. Na radionici robotike otkrij tajne moćnog Arduino seta. Prvi džepni solarni kalkulatori s kraja 70ih godina, prvi Darwil solarni sat, solarne LCD igrice...



Besplatna radionica robotike

Samobor: Besplatna radionica programiranja, robotike i digitalne pismenosti - Zahvaljujemo Zakladi što su prepoznali potencijal projekta i ocijenili ga najboljom ocjenom među svim prijavljenima.



Besplatna radionica robotike

Institut za razvoj i inovativnost mladih IRIM u projektu STEM auto u suradnji s Narodnom knjižnicom Ploče organizira besplatnu radionicu programiranja, robotike i digitalne pismenosti. Radionica se održava 24. U projektu IRIM-ovi edukatoru putuju po Hrvatskoj i održavaju besplatne radionice programiranja i robotike. STEM auto će putovati u nekoliko turneja, a prva turneja je po južnoj Dalmaciji i otocima. Ovim putem želimo pozvati da dođete i doživite kako izgleda radionica programiranja. Tijekom godine STEM auto će posjetiti sjevernu i srednju Dalmaciju, Istru i Kvarner, Liku i Gorski kotar, Istru te Središnju Hrvatsku. Detalje o planiranoj ruti i radionicama te drugim informacijama zainteresirani mogu pogledati na web stranicama IRIM-a: CroatianMakers. Te kompetencije danas ulaze u brojna zanimanja i karijere koje više ne mogu kvalitetno obavljati svoje aktivnosti bez tih znanja novinarstvo, psihologija, sociologija, ICT zanimanja, čak i tradicionalna zanimanja poput trgovaca i učitelja. Dodatno, STEM je povezan s vještinama kritičkog razmišljanja i snalaženja u situacijama, čineći polaznike ovih radionica spremnijima za izazove s kojima će se susresti kao građani 21. STEM auto je do sada putovao po Hrvatskoj u 4 ciklusa. Naš edukator je u dvije godine projekta održao više od 100 besplatnih radionica za preko 1600 djece u regijama Slavonije, Dalmacije i otoka te središnje Hrvatske. Detaljnije o projektu možete pročitati , a je interaktivna karta prošlih ciklusa STEM auta.



STEM auto - Tech park Osvit Donji Miholjac
Najuspješniji hrvatski stručnjaci za digitalni marketing kroz dva dana predavat će o temama poput izrade digitalne strategije, kvalitetnog stvaranje priča na digitalnim kanalima i planiranja nastupa na društvenim mrežama. Možete se loptati na Coriolisovom vrtuljku ili slagati kuglice po zraku, razgledavati digitalne holograme i nakon toga usmjeriti svoj pogled u nedogled... VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA BJELOVAR Studenti će demonstrirati princip rada vjetrenjače koja pretvara jedan oblik energije u drugi oblik energije pomoću vjetra te prikazuje način na koji možemo iskoristi obnovljive izvore energije u vlastitu korist. Nedavno je dobila ulogu u jednoj od naših serija. Prikazat će se reakciometar kojim se testiraju sposobnosti koji se koristi pri selekciji vojnih pilota.

[Postoje li srodne duše?|Oglasnik koprivnica net|Karike cijena]






Oznake: besplatna, radionica, digitalne, pismenosti, programiranja, i, robotike, &, stem, auto, 2018.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.