Erotske priče bludnice - Datiranje za seks

nedjelja , 23.12.2018.

Erotske Priče










Click here: Erotske priče bludnice






Trazili su mesto gde ce da zive i bas kuca do tetka Marije se prodavala. Dugo smo dogovarali gdje ćemo krenuti a onda je ostala na kraju destinacija u Crnu Goru i to u Budvu. Bila sem čisto zmedena. Toliko se napalio da zamalo nije svršio.



erotske priče bludnice

Tagovi: Sada je ležala na stomaku istrćenog dupeta. Rekoh što da ne pa šta može loše da bude.



erotske priče bludnice

Erotske Priče - Pošto sam taj dan bio ne obavezno nešto završavao po gradu, u šorcu i majci otišao sam do njega i pomogao mu.



erotske priče bludnice

Osim nekolicine poslovnih ljudi, na prvom jutarnjem letu za Zagreb bila je i Rajna. Panicno je razmisljala hoće li ulozak u njenim gacama izdrzati 45 minutnu voznju, ili ce ga krvarenje iz rasturenog cmara savladati i ostaviti trag na plavom sedalu Croatia airlinesovog aviona. Bila je toliko ojađena da je vec smislila sto u tom slucaju. Nece eksperimentat pobeci kao sto bi to učinila nekom drugom prilikom. Krvarila je vec 20 godina, tako da je vladala svim trikovima prikladnim za tu situaciju… Zameniti stolice, okrenuti spuzvu u kaficu na drugu stranu, nonsalanto baciti salvetu na krvavi sic… Ili ovde, poklopiti mrlju magazinom avio kompanije. Ako kojim slucajem ispod nje ostane trag, pozvati ce stjuardesu i reci neka racun za ciscenje posalju Miranovom ministarstvu. Mrzila je svoju glupost, svoje zensko telo koje je uvek bek-upiralo jebacinu cak i kada je ona potpuno iscezla iz memorije svojih krivo odabranih ljubavnika. Za jednu takvu uspomenu i ne prima alimentaciju, a na poslednji eksperimentaj da zivi kao zena zauvek ce je podsecati hemeroidi, kada joj ta krvava kasa na dnu kicme sigurni a oni ostanu uokviravati strahovito ponizenje poput baroknog okvira za ogledalo. Kratka i savrseno jasna poruka koju ce procitati svaki muskarac pred kime se bude skidala — Neko joj je rasturio dupe. Samo jos jedan u nizu minusa koji se njoj brze nego ostalima pretvarao u beskonacan, neprobojan pravac. Nastavila je normalno odlaziti na posao, gaca oblozenih sve tanjim i tanjim uloscima. Na kraju je bio dovoljan i dnevni, tek toliko da uhvati pokoju kap krvi posle vrsenja velike nuzde. Mirana je viđala samo u spisima, činilo se da niko nije nista znao, a i njoj samoj svakim se danom to iskustvo činilo blizim događaju koji se zapravo i nije desio, predobrom snu koji je pod udarom jutarnjeg prometa ili zvonjave telefona krenuo krivim smerom. Martinic je bio daleko iznad njene kategorije, i iz takvog okrsaja mogla je izaci samo razbijena. Mavrovic je popusio jetru, ona čmar.



Zaliv Sajt Erotske Price
Pantalone su mu bile spustene i bilo ga je stid…posle odredjenog vremena, razgovarajuci s njim, uverila sam ga to nije nista nenormalno, i da to rade svi u njegovom uzrastu. Počeo je da me svlači. Trazili su mesto gde ce da zive i bas kuca do tetka Marije se prodavala. Ali koga zvati, ispao sam iz fazona,boo sam oženjen i veran. Nedugo zatim, uzela sam njegov ud, sa obe ruke i brzo je svrsio. Nije bila previse kratka. Sada je seka bila ta koja je preuzela inicijativu, i moglo se sad cuti poslije onog Nemoj… tooo jace! Vec dve godine unazad, nalazim se u aktivnoj incestuoznoj vezi sa svojim sinom jedincem, koji ima 15 godina, i neznam sta cu sa sobom?!

[Seks na krevetu|Omladinska Zadruga Bulevar|Poznanstvo preko interneta]






Oznake: erotske, priče

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.