Movie: The Promotion - Press Pause - Blog.hr
21.04.2009.
Movie: The Promotion

Originalni naslov: The Promotion
Redatelj: Steve Conrad
Uloge: Seann William Scott, John C. Reilly
Žanr: komedija
Trajanje: 86'
Godina: 2008.
Trailer: LINK
Download: LINK




Doug je spreman za promociju. Kao i Richard.


MSG Sa 33 godine, Doug Stauber (Seann William Scott) je spreman za promociju. On je oženjen, želi kupiti kuću, i pomoćni je menadžer u supermarketu u Chicagu, koji gradi novu trgovinu u njegovom susjedstvu. Šef mu govori kako je uvjeren da će postati menadžer u novoj trgovini. No, iz Canade dolazi Richard Wehlner (John C. Reilly), koji je jednako zainteresiran za tu poziciju. Richard, čini se ima 'demone iz prošlosti', no pomoću motivacijskih kaseta, spreman je na pobjedu.

Kako bi se Doug trebao ponašati prema Richardu? Kao prema prijatelju, kolegi, konkurenciji, ili neprijatelju? Obojicu čekaju jednaki osobni i životni testovi.


Blaaaa!! Ne znam što sam očekivala od filma sa Seann W.Scottom u glavnoj ulozi. Inače glumi teške kretene u komedijama. U ‘Dude Where’s My Car’ mi je to budaliranje čak i bilo simpatično, ali ovo? Nije mi ni smiješan, ni uloga mu nije takva da treba biti smiješan, nit je ozbiljan, nit je zanimljiv.
Ne razumijem one koji su za film rekli da je ‘dubokouman i pametan’, jer se film navodno 'vrti' oko dva odrasla čovjeka koja moraju srušiti tuđe snove da bi ostvarili svoje. Bla, bla, bla. Nema tu meni ni sentimentalnosti, ni osjećaja, ni previše humora. Humora je bilo možda u 2 scene (dio kada svi stavljaju papirnate vreće na glave, i dio kada Richard psuje i dere se na brod u boci), ostalo je bilo tako dosadno da sam nekoliko puta tijekom filma razmišljala o tome da prekinem film i odem raditi nešto pametnije. Šteta što nisam.

John C. Reilly je dobar glumac, uvijek ću ga pamtiti po ulozi u 'Chicagu' (za one koji ne znaju, za tu ulogu je nominiran za Oscara), ali ne mogu reći da mu ova uloga stoji, jer je uloga bezvezna, iako je glavna.

Radnja filma podsjeća na ‘Employee of the Month’ (u kojemu btw glumi i ni-u-čemu-talentirana-Jessica-Simpson), koji mi je puno draža komedija zbog Dane Cooka čiji je humor fantastičan. ‘The Promotion’ je jedan od onih filmova koje sam pogledala jednom i nikad više. I koji ću zaboraviti već sutra.

Richard: ''We're all just out here trying to get some food... Sometimes, we bump into each other.''


Lucy

18:42 - Komentiraj { 4 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE