Movie: Enough (Sad Je Dosta) - Press Pause - Blog.hr
11.11.2008.
Movie: Enough (Sad Je Dosta)

Originalni naslov: Enough
Uloge: Jennifer Lopez, Bill Campbell, Tessa Allen,
Juliette Lewis, Dan Futterman
Žanr: triler, drama
Trajanje: 115'
Godina: 2002.
Trailer: LINK
Download: LINK




Samo-obrana nije ubojstvo.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Konobarica Slim (Jennifer Lopez) mislila je da će njen život postati bajka kada se udala za Mitcha, čovjeka svojih snova. Nakon rođenja njihovog prvog djeteta čitav njen savršeni svijet se ruši kada otkriva Mitchevu tajnu, mračnu stranu - njegov posesivni i zlostavljajući alter-ego, koji je u stanju svu ljubav, povjerenje i mir pretvoriti u čisti užas i teror. Zabrinuta za sigurnost djeteta, Slim bježi s kćeri.

No, skrivanje nije dugo potrajalo jer Mitch ju pronalazi, no ponovo uspije pobjeći, no sada strane se okreću, sprema se suprostaviti. Provaljuje u njegovu kuću, i svemu staje na kraj.

Image and video hosting by TinyPic

Film je poprilično star, gledao sam ga te godine kada je izašao, i nikada poslije. Bilo je vrijeme da ga se podsjetim, pa sam ga skinuo sa interneta. Tih 115 minuta podsjetilo me kako je film odličan. Više je psihološki triler, što čini radnju napetom, pa kad ga gledate, uživite se toliko da vas određene scene trgnu sa stolice. Jennifer je svoju ulogu, kao i svi u filmu odradila odlično. Al njoj se posebno divim, jer gluma joj je toliko jaka da u njenim očima u filmu se vidi taj starh, što ne vidim često. Ova joj je definitivno jedna od najboljih uloga po mome mišljenju, možda je to zbog žanra filma, al toliko sam se uvjerio u njenu ulogu, da sam zaboravio da je to film, zaboravio da je to ona, već mi je na pameti samo bila žena koja bježi od svog posesivnog muža, koja čuva svoje dijete, i želi mir u svojem životu. Što se tiče radnje, vrlo brzo ide, tako da stvarno nema nepotrebnih scena, sve je dobro odrađeno od strane produkcije, a i tema je odlična, i kao dosta filmova, o njoj razmislite minutu dvije. Koliko žena trenutačno dobiva batine od svog muža, koliko žena trenutačno želi uzet svoju djecu i pobjeć, ali živi u strahu, i ništa ne poduzima. Vjerujem da je takvih mnogo, i nadam se da če izaći iz takve veze, braka što prije. Jedina smiješna točka u filmu je kada mala Gracie moli mamu da nazovu tatu na putu do doma, pa sam zato odabrao taj quote za kraj.

Gracie: I like going by Grandma's, but do we have to drive for 55 hours, just to reach some phone booth? Can we call Daddy this time?
Slim: No!
Gracie: PLEASE, PLEASE...
Slim: Stop begging, you look like a dog.


14:12 - Komentiraj { 8 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE