Movie: Material Girls (Siromašne Bogatašice) - Press Pause - Blog.hr
14.10.2008.
Movie: Material Girls (Siromašne Bogatašice)

Originalni naslov: Material Girls
Uloge: Hilary Duff, Haylie Duff, Anjelica Huston, Brent Spiner, Lukas Haas
Žanr: komedija
Trajanje:100'
Godina: 2006.
Trailer: LINK
Download: LINK




Dvije odvratno bogate nasljednice kozmetičkog carstva mogle bi ostati bez svega ukoliko ne zasuču rukave i suoče se sa problemima.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Ava i Tanzie Marchetta djevojke su kojima nije teško ne zavidjeti. One su, naime, nasljednice multimilijunskog kozmetičkog carstva što im omogućava da se ne zamaraju previše svojom budućnošću stoga se isfuravaju na Paris Hilton i frendice.

Sve to će se preko noći promijeniti nakon skandala sa jednim njihovim proizvodom. Djevojke će preko noći ostati bez love, a kao jedini izlaz nameće se naputak upravnom odbora koji bi tvrtku prodao najboljem ponuđaču. Na samu pomisao prodaje tvrtke, koju je vlastitim rukama stvorio ni od čega, njihov bi se pokojni otac okretao u grobu stoga nasljednice odbacuju tu opciju. Po prvi puta u životu preuzeti će odgovornost i propustiti koju zabavu ne bi li se pozabavile ovim 'problemčićem'.

Image and video hosting by TinyPic

Prijevod filma na hrvatski radije neću komentirati, samo ću reći da bi bilo bolje da od nekih naslova ostavljaju originalne naslove, jer neki prijevodi su prebijedni. No dobro. Iskreno, ja nemam pojma koji je ovo žanr filma. Navodno komedija, iako mi baš nema puno toga smiješnog u tome kako 2 pametne cure glume glupače lol. Seke Duff su bile ok, ovo je pravi žanr za njih obje. Hilary je slatka ko uvijek, iako mi je puno draža kao pjevačica, jer bi ju u glumačkom žanru svrstala negdje pored Mandy Moore. Prečesto ima uloge slatkice i dobrice, koja na kraju svake priča dobije svoj sretni kraj. Tako da njezinu glumu u ovom filmu ne mogu previše hvaliti, jer je ista kao i sve njene uloge do sada. Haylie mi je iskreno, malo išla na živce. Ne volim tu žensku, čini mi se kao da samo iskorištava Hilary, pitam se gdje bi ona sad bila da nema njene seke. A i sam njen lik u filmu je iritirajući. Radnja filma mi je ok. Može se pratiti, nema previše dosadnih dijelova, iako mi je zadnjih pola sata bilo malo boring. Svidjeli su mi se dijelovi s Hilary, kojoj tata očito jako nedostaje, tak da mi je nje bilo žao. Girly film, sa stylish sestrama i ne previše zanimljivom pričom.

''Tanzie Marchetta: I don't understand why we didn't get any unemployment money... We've never even been employed. Doesn't that mean we should get more unemployment?''


19:57 - Komentiraj { 12 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE