Movie: Music And Lyrics (Glazba I Stihovi) - Press Pause - Blog.hr
30.09.2008.
Movie: Music And Lyrics (Glazba I Stihovi)

Originalni naslov: Music And Lyrics
Uloge: Hugh Grant, Drew Barrymore, Brad Garrett, Kristen Johnston, Haley Bennett
Žanr: komedija, romansa, glazbeni
Trajanje: 95'
Godina: 2007.
Trailer: LINK
Download: LINK




Glazba i stihovi, osamdesete i današnjica, romansa i komedija, Hugh Grant i Drew Barrymore.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Davno u osamdesetima, Alex Fletcher (Hugh Grant) bio je član uspješne pop grupe na koju su se palile tinejdžerke. 20 godina kasnije, zahvaljući trendu nostalgije za osamdesetima, Fletcher još nastupa ali samo na raznim zabavama i godišnjicama mature, a glavne obožavateljice su mu sredovječne žene s muževima i djecom. Ipak, njegov menadžer Chris Riley (Brad Garrett) donosi mu dobru priliku za povratak na scenu. Kraljica popa Cora Corman (Haley Bennett) želi da baš Alex napiše pjesmu koju će zajedno otpjevati na nastupu za par dana. Problem je što Alex godinama nije skladao pjesme a nema ni dobrog tekstopisca na raspolaganju.

Ubrzo saznaje da je Sophie Fisher (Drew Barrymore), djevojka koju je unajmio da se brine za njegovo cvijeće, vrlo vješta s riječima i rimama te ima dara za poeziju. Usprkos talentu, Sophie ima problema sa samopouzdanjem i osjećajem manje vrijednosti, a još se nije oporavila od veze sa bivši profesorom koji u svom uspješnom romanu detaljno obrađuje lik koji se temelji baš na Sophie. Usprkos početnim dvojbama, Sophie počinje surađivati s Alexom i stvarati predivne pjesme. Alex i Sophie će uskoro otkriti dvije stvari: što Cora zaista planira s njihovom pjesmom i što osjećaju jedno prema drugome.

Image and video hosting by TinyPic

Drew Barrymore me ugodno iznenadila u ovom filmu. Uvijek mi je bila samo ok glumica, vjerovatno zato što me ni u jednoj njenoj komediji nije zapravo nasmijala, tako da sam bila uvjerena da me ni ovdje neće pretjerano zabaviti. No, iako me Hugh može nasmijati svugdje i uvijek, izgleda da je i Drew izrasla u dobru komičarku. Možda nema scena u kojima ćete pišati od smijeha na njene izjave, ali se definitivno osjeća prisutnost humora. Barem u odnosu na njene ostale komedije. Najbolje su mi bile njene reakcije na Corinu (cura za koju pišu pjesmu) preradu njene u Hughove pjesme, u kojoj se ženska valja po podu i praktički svršava lol. Coru glumi Haley Bennett, nova mlada glumica koju glumačka (ali i pjevačka) karijera već čeka. Njezin lik mi je najdraži u cijelom filmu, ukratko - nije normalna. Soundtrack filma je odličan, pogotovo pjesme koje pjeva Haley (Slam, Buddha's Delight i Entering Bootytown) koje možete poslušati klikom na naziv pjesme. I naravno glavna pjesma oko koje se sve vrti; Way Back Into Love. Iako ima par dosadnih dijelova u filmu bez kojih bi film bio odličan, nemam nekih većih primjedbi za njega. Pogledati ako ništa drugo zbog glavnih glumaca i soundtracka ;)

''Alex: Sleeping with a clown above my bed... ''Clown" is not right.
Sophie: That's "cloud." Why would you put a clown in your bed?
Alex: It would not be the first time''




Monica Bellucci (44) // Fran Drescher (51)
15:32 - Komentiraj { 8 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE