Srodna dusa ispovesti - Bjelovar

ponedjeljak , 17.12.2018.

Zvezde otkrivaju koji horoskopski znak je VAŠA SRODNA DUŠA










Dating Site: Srodna dusa ispovesti






Oboje izuzetno cenite porodicu i dom. Ako ipak započnete vezu uprkos razlikama koje se ne mogu prebroditi, neminovan je raskid, a to niko ne želi. Vi ste i sentimentalna i emocionalna bica. Kada Strelac stekne poverenje, onda postaje veran.



srodna dusa ispovesti

Seksualno, to je mešavina strasti i nežnosti, u zavisnosti od raspoloženja u kome se nalazite. Bik i Devica Zemljani znakovi su izuzetna kombinacija. Riba razume Raka i sa njim se veoma dobro slaže.



srodna dusa ispovesti

Zvezde otkrivaju koji horoskopski znak je VAŠA SRODNA DUŠA - Vodolija i Strelac Ovaj dinamični duo je iskren i strastven u svojoj ljubavi i divljenju koje imaju jedno za drugo. Bikovi vole da daju savete, a Devicama je baš to potrebno.



srodna dusa ispovesti



Srodne duše i karmički odnosi
Ako ipak započnete vezu uprkos razlikama koje se ne mogu prebroditi, neminovan je raskid, a to niko ne želi. Rak je u stanju da uskladi stvarikako bi olakšao Ribi. Znaju šta hoce i kako da to zatraže, što je dobra stvar. Bik i Devica Zemljani znakovi su izuzetna kombinacija. Oboje izuzetno cenite porodicu i dom. Komunikacija između ova dva znaka je sjajna, što je od ključne važnosti da veza uspe. Sloboda koju svako od njih daje onom drugom čini ovaj odnos trajanim. Vaša veza ce uvek biti strastvena i uzbudljiva. Vodolija ce svakodnevno biti seksualno različita, što dovodi do toga da Bik traži avanturu i istraživanje. Oboje volite zabave i da upoznajete nove ljude. Seksualno posmatrano, puno je plamena i strasti među vama. Rak i Škorpija Tražite dominaciju i vođstvo kada ste u vezi sa nekim.

[Sex preko interneta|Znakovi da mu nije stalo|Gay oglasi slavonija]






Oznake: Zvezde, otkrivaju, koji, horoskopski, znak, je, vaša, „srodna, duša

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.