50 najboljih sajtova u Srbiji po izboru PC Press-a - Susret s djevojkom

utorak , 01.01.2019.

Najbolji sajtovi u 2014. godini po izboru PC Pres










Click here: 50 najboljih sajtova u Srbiji po izboru PC Press-a






Čak je zgodno uplatiti nešto više novca pa kasnije jednim klikom kupovati željena izdanja. Kreativan doprinoseći magazinu Grazia kroz Facebook stranicu, a pri tom prateći modne i kozmetičke trendove, GraziaSrbija ima odlično izgrađenu i vernu čitalačku publiku. Netfilm trenutno ima nekoliko stotina filmova i serija sa ex-Yu prostora.



50 najboljih sajtova u Srbiji po izboru PC Press-a

Jednostavnost i funkcionalnost koju ovaj brend neguje, istaknuta je kako na fotografijama, tako i u video sadržaju. Pored odličnog servisa, tu je i obilje zabeleženih iskustava, saveti stručnjaka o raznim aspektima zapošljavanja, od pripreme za intervju i pisanja CV-ja, do pravne pomoći u slučaju nesporazuma. Tu su i stranice za praćenje aktuelnih sportskih događaja, te statistička analiza velikog broja takmičenja, kao i uporedni pregled sportskih prenosa na različitim televizijskim kanalima.



50 najboljih sajtova u Srbiji po izboru PC Press-a

Najbolji sajtovi u 2014. godini po izboru PC Pres - U kategoriji Android priznanje je dobila aplikacija TopEleven, u kategoriji iOS aplikacija SBB D3GO a u kategoriji Windows Mobile aplikacija Eurobank m-B nking. Na sajtu je do sada objavljeno više od 1.



50 najboljih sajtova u Srbiji po izboru PC Press-a

Izuzetno sam ponosan na to što je ovaj blog proglašen je za jedan od 50 najboljih sajtova u Srbiji! PC Press je u februaru 2014. Sajtovi su podeljeni u 10 kategorija, a u svakoj kategoriji urednici časopisa su izabrali jednog pobednika. Priznanja pobednicima uručena su na svečanom skupu održanom 31. Izbor pedeset najboljih domaćih Web sajtova je tradicionalna akcija koju PC Press organizuje još od 1997. Naročito mi je drago što TiP nije dobio priznanje u kategoriji blogova, već u kategoriji Sport i avan turizam, gde je verovatno i konkurencija bila mnogo jača i zaista je čast biti u kategoriji sa sajtovima poput: mozzartsport. Kao što se može primetiti, osim sajta Turističke organizacije Beograda, jedino je još ovaj blog iz oblasti turizma ušao u Web Top 50 domaćih sajtova za 2013. Meni posebnu draž ovoj nagradi daje činjenica da nisam imao pojma da će blog dobiti ovu nagradu. Ne znam ko je predložio TiP za nagradu, ali ovo je još jedan dokaz da ako se dovoljno trudite i težite kvalitetu, neko će to primetiti. Evo i zvaničnog obrazloženja nagrade: Iako se predstavlja kao blog, naš utisak je da je sajt Turizam i Putovanja mnogo više od toga. Prva pohvala ide za izuzetno pregledan dizajn, a druga, podjednako važna, za lepo koncipiran i koristan sadržaj. Sam sajt obiluje tekstovima namenjenim ljudima koji se bave turizmom i ugostiteljstvom, studentima i učenicima turističkih škola, ali i turistima i ljubiteljima putovanja. Prepoznat je i edukativni karakter bloga, a tome dajem poseban značaj kada je sadržaj u pitanju Ovakve nagrade daju smisao uloženom trudu i daju podstrek za dalje piskaranje, što ću definitivno nastaviti. Ovaj blog evoluira zajedno sa mnom, zajedno sazrevamo, menjamo se, i to je valjda normalno. Nadam se i da idemo u pravom smeru. Zahvaljujem svima koji prate blog, a statistika mi kaže da vas je sve više. Ne libite se da dajete svoje predloge, a ako smatrate da imate dovoljno dobar tekst, možete i vi postati autor na ovom blogu.



.RS PCPress.info - Kursor 25
Portal Recepti i Kuvar online svrstan u TOP 50 sajtova u Srbiji u izboru PC Press-a Priznanja pobednicima na izboru najboljih internet destinacija po izboru PC Press-a uručena su 04. Među dobitnicima u kategoriji obrazovanje i kultura jesu sajt za unapređivanje algoritamske pismenosti mladih u Srbiji petlja. Možete postaviti pitanje lekaru na koje provereno! Sajt omogućava i gledanje satelitskog i slušanje radio programa RTS1, 2,3 i Beograd 202 — direktno sa sajta. Nije bilo lako odlučiti se za sajt koji se bavi posredovanjem prilikom kupovine i prodaje nekretnina.

[Osobni kontakti plavi oglasnik|Tender oglasi podgorica adresa|Datum rodjenja kraljice elizabete]






Oznake: oglašavanje, naš, portalu, Srednjeskole.edukacija.rs

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.